Ayurvedische massage

Door: Shiatsupraktijk Wilma Lentjes  07-03-2012
Trefwoorden: Massage, Wellness, wellness massage

     Ayurvedische massage is een zachte energetische massage op de huid. Men maakt gebruikt van geurige- gepaste oliën; samengesteld volgens situatie/ persoonlijkheid van de behandelde. De ayurvedische massage combineert massage technieken met het stimuleren van de marma punten (drukpunten uit de ayurveda). Ayurvedische massage is een massage die het hele lichaam in balans brengt. Het werkt niet alleen op de spieren maar ook op het energiesysteem (aura en chakra's). De massage brengt meer vitale energie; helpt om gifstoffen die diep in het lichaam vast zitten te verwijderen. Verder helpt de ayurvedische massage bij het losmaken van emotionele blokkades.

We gebruiken bij de ayurvedische massage olie die behandeld is met medicinale kruiden. De massage kan zowel op een matras op de grond als op een massage tafel worden gegeven. Er zijn vele technieken om het lichaam op te warmen en om spanningen los te maken. Het lichaam wordt soepeler en de energie neemt toe. De combinatie tussen massage technieken, ayurvedische olie die behandeld is met kruiden en een massage die aangepast is op het lichaamstype, zorgt ervoor dat je helemaal in balans komt.

Voor informatie of een proefbehandeling: Shiatsupraktijk Wilma Lentjes, telefoon: 06-47506201

Trefwoorden: Massage, Oosterse Massage, Wellness, wellness massage

Andere producten en diensten van Shiatsupraktijk Wilma Lentjes

03-11-2011

Wellness massage

     Ontspanningsmassage welke ook als aanvulling op de shiatsu of thaise massage gebruikt kan worden.


03-11-2011

Thaise massage

Thaise massage: Het lichaam van de gemasseerde wordt tijdens een massage in diverse yoga-posities gebracht. Daarom noemt men Thaise massage


27-01-2011

Shiatsumassage

  De meeste zorgverzekeraars vergoede de gehele shiatsubehandeling! U kunt dit nakijken in uw polis.  Bij veel cliënten beginnen we met Shiatsu behandelingen om pijn te verlichten en de circulatie te bevorderen. Fysieke pijn, spanning en het verlies van gemakkelijk bewegen zijn vaak problematische invloeden in een mensenleven. Dit weerhoudt mensen dan om met volle teugen van het leven te genieten. Shiatsu zorgt voor een beter lichamelijk en geestelijk welzijn.


27-01-2011

Stoelmassage

Bevordert vitaliteit, gezondheid van lichaam en geest. Vermoeidheid verdwijnt en u krijgt weer nieuwe energie. Klachten verminderen of verdwijnen geheel. De meeste zorgverzekeraars vergoeden de gehele shiatsu-behandeling . U kunt dit nakijken in uw polis. Shiatsupraktijk Wilma Lentjes denkt actief en proactief met u mee!