Waardwonen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Nijverheidsstraat 35 , 6851 EJ Huissen, Gelderland

E-mail

Over Waardwonen

Waardwonen verhuurt en beheert woningen voor alle doelgroepen in Angeren, Bemmel, Doornenburg, Haalderen, Huissen en Millingen aan de Rijn. Onze belangrijkste taak is het bieden van goede, betaalbare huurwoningen voor mensen met een lager inkomen. Wij beschikken over een divers woningbezit. Zo verhuren wij eengezinswoningen, boven- en benedenwoningen, seniorenwoningen, woningen die zijn aangepast voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking en woningen die behoren tot een woongroep. Door de gevarieerde en betaalbare huurprijzen maken wij ons sterk om iedereen een eerlijke kans op de woningmarkt te geven.

Daarnaast bouwt en beheert Waardwonen huur- en koopwoningen, verkoopt bestaande woningen en draagt bij aan de herontwikkeling van wijken.

Wij werken volgens het regionale woonruimteverdeelsysteem van Entree. Vrijkomende woningen worden wekelijks geadverteerd in EntreeMagazine. Bent u op zoek naar een (andere) woning in deze regio? Kijk dan eens op de website van Entree (www.entree.nu). Hier vindt u het actuele aanbod van huurwoningen van Waardwonen en andere woningcorporaties in de Stadsregio Arnhem Nijmegen die via Entree hun woningen verhuren.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Mortgage Brokers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Waardwonen in Nijverheidsstraat 35, Huissen Gelderland 6851 EJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Beheer diensten in Huissen Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Huissen Beheer per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Huissen Gelderland, 6851 EJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3715658]