Anja van de Meer Uitvaartverzorging

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Wielewaalpad 2 , 5327 AV Hurwenen, Gelderland
Betuwe, Maasdriel

E-mail

Over Anja van de Meer Uitvaartverzorging

Dat een stijlvolle uitvaart niet altijd een vermogen hoeft te kosten, willen wij u graag in een persoonlijk gesprek kosteloos uitleggen. De Butget uitvaart voorziet nl. in alle diensten die er nodig zijn in een uitvaart. Veel dingen kunnen de families dan ook zelf doen, waardoor de kostenpost laag kan bliven. Hierin word ik bijgestaan door Petra van Gameren en andere dames. Ik kom zelf uit een arbeidersmilieu waarin men het geld met hard werken moest verdienen. Dan wil je de nabestaanden niet met een hoge factuur opzadelen. Mijn betrokkenheid in het vak begon al in mijn kinderjaren in Hurwenen, mijn moeder was een veelgevraagde kracht bij het verzorgen van overleden, ook als er een avond wake was nam mijn moeder de honneurs waar, en als klein meisje ging ik dan met haar mee en raakte ik al vroeg vertrouwd met " Dood en Rouwen". Halverwege de jaren negentig heb ik me aangemeld als vrijwilliger in de palliatieve en terminale zorg ( VPTZ). Ik heb dat met toewijding gedaan, en zo dankbaar om er voor de familie te kunnen zijn. In 2005 starte in de Uitvaartonderneming eerst vanuit Hedel, en nu werken wij vanuit Kerkdriel. Wij zijn 24 uur per dag persoonlijk te bereiken, dit 7 dagen per week.
Ook kunnen wij u adviseren in een uitvaartpolis, en werken we dan ook met alle Verzekerings maatschappijen samen.
06 53 53 71 48

Kaart

Openingstijden

Ma - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Anja-van-de-Meer-Uitvaartverzorging/938865676185786

Categorieën: Funeral Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Anja van de Meer Uitvaartverzorging in Wielewaalpad 2, Hurwenen Gelderland 5327 AV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Hurwenen Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hurwenen Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hurwenen Gelderland, 5327 AV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818957]