Gootjes Schilderwerken

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Schepenland 52 , 5331 RP Kerkdriel, Gelderland
Betuwe, Maasdriel

E-mail

Over Gootjes Schilderwerken

Bezoek nu onze vernieuwde website! www.gootjesschilderwerken.nl

Als u als particulier of als zakelijke opdrachtgever een schilders-, onderhouds- of glaszettersbedrijf wilt inzetten, zoekt u niet alleen vakbekwame mensen, maar u wilt ook de zekerheid dat het gekozen bedrijf de gemaakte afspraken nakomt. Denk bijvoorbeeld aan een duidelijke en goed onderbouwde offerte zonder onaangename verrassingen, aan een planning die klopt en aan de afgesproken kwaliteit en garantie op materialen en arbeid. Kortom: u wilt zekerheid.

Gootjes Schilderwerken is voor u de juiste partner voor al uw schilder-, onderhouds- en renovatiewerkzaamheden.
Onder andere ruim 15 jaar ervaring en een inmiddels zeer tevreden en vaste klantenkring kunnen hiervoor als reden genoemd worden. Tevens is Gootjes Schilderwerken in het bezit van het Keurmerk Kwaliteitsvakman.

Gootjes Schilderwerken is in het bezit van het Keurmerk Kwaliteitsvakman. Voor u als klant heeft dit de volgende voordelen.

Minimaal een jaar garantie op het uitgevoerde werk;
Altijd een servicegerichte en klantvriendelijke vakman;
Duidelijkheid over wie de opdracht uitvoert. Degene die uw offerte maakt zal het betreffende werk zelf uitvoeren. Indien het werk door een collega uitgevoerd wordt, laat hij dit u vooraf weten. De collega zal altijd volgens dezelfde normen en richtlijnen aan uw opdracht werken;
De garantie dat het werk volgens offerte wordt afgemaakt. Zelfs als Gootjes Schilderwerken niet verder kan werken aan uw opdracht door bijvoorbeeld ziekte of faillissement, dan zoekt Stichting Keurmerk Kwaliteitsvakman een geschikte vervanger om uw opdracht volgens offerte af te maken;
Advies en hulp van de Geschillencommissie bij problemen.

Openingstijden

Ma - Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Painters

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Gootjes Schilderwerken in Schepenland 52, Kerkdriel Gelderland 5331 RP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Gratis Offerte diensten in Kerkdriel Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Kerkdriel Gratis Offerte per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Kerkdriel Gelderland, 5331 RP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816752]