Optimaal verkoopresultaat

Optimaal verkoopresultaat van KSA  Kraai Sales Activities

Door: KSA Kraai Sales Activities  06-06-2011
Trefwoorden: amsterdam, Verkoop, rotterdam

Helder zicht op commercieel succes
Technische expertise vormt de basis en het succes van uw bedrijf. De concurrentie van andere organisaties is echter groot en nieuwe ontwikkelingen volgen elkaar in snel tempo op. Succes in het verleden betekent niet automatisch succes in de toekomst.
Hoe zorgt u er voor dat u commercieel succesvol bent en blijft?

Het formuleren en realiseren van een doeltreffende commerciële aanpak vergt tijd, inzicht, kennis en ervaring. Omdat dit niet altijd voldoende aanwezig is en vanwege het hoog specialistische karakter, ontstaat er behoefte aan externe deskundigheid. Steeds meer bedrijven vertrouwen op KSA voor het realiseren van een gezonde marktpositie en daarmee het beste resultaat.
KSA is specialist commerciële strategievorming, verkoopbevordering, marktontwikkeling en operationele verkoop. Onze kernwaarden: integriteit, ambitieus en betrokken.


Missie
De continuïteit van technische bedrijven waarborgen door de inzet van kennis en ervaring van KSA op het gebied van sales en marketing.


Visie
Commercieel succes wordt bereikt door de technische expertise te vertalen naar passende oplossingen voor de klant. En het onderscheiden van mede-aanbieders door het ontwikkelen en uitvoeren van de aansluitende doeltreffende commerciële strategie.


Strategische aanpak en praktische uitvoering
Een strategische aanpak is essentieel voor de continuïteit van uw bedrijf. KSA maakt strategische keuzes op basis van glasheldere analyses; resultaten bereiken we door de praktische uitvoering.
Met deze aanpak voorkomt u ‘stuck in the middle’.
De gefundeerde keuzes dragen bijzonder bij aan het succes en de continuïteit van uw bedrijf.

Onze doeltreffende aanpak bestaat uit:
1.    analyseren en strategie bepalen,
2.    aan de slag
3.    scoren, resultaat boeken

Resultaat
Betere positie in de markt; hogere omzet met hogere marges

Trefwoorden: Achterhoek, Alkmaar, amsterdam, apeldoorn, arnhem, assen, brabant, breda, den bosch, den haag, deventer, drenthe, Eindhoven, friesland, Gelderland, Groningen, Haarlem, Industrie, Inhuur, leeuwarden, Leiden, limburg, Marketing & Salesplan, Marketingplan, Marktonderzoek, Nijmegen, noord holland, Noord-holland, Overijssel, rotterdam, Salesstrategie, Telecommunicatie, tilburg, Utrecht, Veghel, Verkoop, Verkooporganisatie, Verkoopplan, Verkoopstrategie, Waalwijk, zeeland, zuid holland, Zuid-holland,

Contact KSA Kraai Sales Activities

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share