Tijssen Accountants BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Industrieweg 6 , 4041 CR Kesteren, Gelderland
Betuwe, Neder-Betuwe

E-mail

Over Tijssen Accountants BV

Over ons
In 2004 is Tijssen Accountants opgericht door Evert Tijssen. Wat ooit begon in de garage aan het huis in Achterberg is uitgegroeid tot een allround accountantskantoor aan de Industrieweg in het Betuwse Kesteren. Inmiddels werken tien vakkundige medewerkers met ieder een eigen specialisme op het nieuw gebouwde kantoor. De missie van Tijssen Accountants is een hoogwaardig accountantskantoor te blijven met een gewaardeerde positie in de regio.

Coachen ondernemers centraal
Het accountantskantoor biedt een compleet pakket aan financiële diensten voor de zakelijke markt zoals het samenstellen en controleren van jaarrekeningen, de financiële- en salarisadministratie en fiscale aangiften. Tijssen Accountants werkt voor ondernemingen in zeer uiteenlopende branches en sectoren: van kinderopvang tot grafische bureaus en van timmerbedrijven tot fruitkwekers. Het servicen en coachen van de regionale MKB-ondernemers staat centraal. Inleven in de specifieke behoeften én wensen van de klanten staat hierbij voorop in de aanpak.

Toegankelijk
Tijssen Accountants is laagdrempelig en toegankelijk. De klant moet zich er thuis voelen en weten dat hij serieus genomen wordt. Oprechte persoonlijke betrokkenheid is een ander kenmerk van Tijssen Accountants. Daarnaast is service onlosmakelijk verbonden met het kantoor. Als er een probleem is of behoefte aan advies staan de medewerkers te allen tijde klaar. Bereikbaarheid is hierbij dan ook vanzelfsprekend. Tijssen Accountants is ervan overtuigd dat ondernemers die met een probleem zitten graag snel geholpen willen worden en er niet nóg langer mee willen doorlopen. Tijssen Accountants denkt probleemoplossend. De filosofie is dat niets teveel is! Kortom, de ondernemer houdt zich bezig met zijn/haar core-business. Tijssen Accountants ontzorgt. Concreet én adequaat.

Wederzijds vertrouwen
Tijssen Accountants is een degelijke, solide partner. Samen met de klant is het opbouwen van een gelijkwaardige vertrouwensrelatie van belang.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

01-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Accountants

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Tijssen Accountants BV in Industrieweg 6, Kesteren Gelderland 4041 CR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Kesteren Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Kesteren Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Kesteren Gelderland, 4041 CR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5227853]