Hondenpension en Trimsalon De Beekhof

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kanaal Zuid 293 , 7381 AM Klarenbeek, Gelderland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Hondenpension en Trimsalon De Beekhof

Welkom bij hondenpension en trimsalon "De Beekhof" .
Als u op vakantie gaat, of er zijn omstandigheden dat uw hond tijdelijk elders moet onderbrengen, is het goed te weten dat er een plek is waar goed voor uw dier wordt gezorgd. Wij doen ons uiterste best het uw hond zo goed mogelijk naar de zin te maken, zodat u bij terugkeer een opgewekte en eventueel getrimde hond tegemoet komt kwispelen.

Het moderne pension is voorzien van ruime binnen- en buitenverblijven. De binnenverblijven zijn voorzien van vloerverwarming c.q ruimteverwarming. De honden kunnen spelen in de speelweides/uitlaatrennen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Pet Boarding

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Hondenpension en Trimsalon De Beekhof in Kanaal Zuid 293, Klarenbeek Gelderland 7381 AM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer honden toegestaan diensten in Klarenbeek Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Klarenbeek honden toegestaan per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Klarenbeek Gelderland, 7381 AM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816659]