Hoveniersbedrijf Harry de Winkel

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Welvaartsdwarsweg 10 , 7381 AK Klarenbeek, Gelderland

E-mail

Over Hoveniersbedrijf Harry de Winkel

Harry de Winkel is een breed inzetbare hovenier uit Apeldoorn. Naast het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw tuin, leggen wij als hovenier alle soorten bestrating, leveren wij blokhutten en leggen wij vijvers aan. Dit alles gebeurt met veel vakkennis, ervaring en professioneel materiaal. Als u op zoek bent naar een hovenier of stratenmaker in Apeldoorn, gaat u naar Harry de Winkel!

Wij zijn als hovenier uit Apeldoorn gespecialiseerd in het verzetten van grond in beperkte ruimten. Derhalve zijn wij in het bezit van o.a. een minikraan met diverse bakken en een boomstronkwortelmes. Te denken valt aan het uitgraven van een aanbouw, schuurtje, of vijver. Maar ook het uitgraven van een trampolineopstelling, fundering of het grondwerk voor sierbestrating, etc.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

01-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Gardeners

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Hoveniersbedrijf Harry de Winkel in Welvaartsdwarsweg 10, Klarenbeek Gelderland 7381 AK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Klarenbeek Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Klarenbeek Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Klarenbeek Gelderland, 7381 AK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3772333]