Hout- en Bouwmaterialen van de Pol

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Harskamperweg 32 , 3774 JP Kootwijkerbroek, Gelderland
Barneveld, Gelderse Vallei

E-mail

Over Hout- en Bouwmaterialen van de Pol

Van de Pol is een totaalleverancier voor de bouw. Van de Pol levert A-merk bouwproducten zowel uit voorraad als maatwerk op bestelling. Tevens kunt u terecht voor keukens, tegels en sanitair. Van de Pol werkt vanuit de vestigingen Kootwijkerbroek en Amersfoort.

U kunt terecht voor alle denkbare materialen die in de bouw worden gebruikt. In ons magazijn in Kootwijkerbroek en Amersfoort vindt u vrijwel alle soorten materialen die u nodig heeft bij het bouwen. Bovendien beschikken wij over actuele vakkennis om een goed advies over toepassingsmogelijkheden en technische voorschriften te geven.

Voor maatwerk kunt u gebruik maken van ons netwerk van fabrikanten. De materialen worden volgens uw specificatie op maat aangeleverd. In de showrooms in Kootwijkerbroek kunt u terecht voor stenen, dakpannen, deuren, deurbeslag, vensterbanken, vloeren, complete keukens en badkamers. Dit biedt de mogelijkheid om op één adres uw keuze te maken voor een complete woning.

In ons pand in Amersfoort kunt u diverse materialen afhalen voor het bouwen en afbouwen van uw gebouw. Sinds april 2012 is Van de Pol Amersfoort een Probinvestiging. De vestiging beschikt over een grote shop voor ijzerwaren en gereedschappen. Van de Pol Hout en Bouwmaterialen en Probin Amersfoort vormen op dit adres een sterke twee-eenheid.

In maart 2013 opende Matrovato haar deuren. Matrovato is de showroom in Amersfoort. Dit bouwinspiratiecentrum is het keuzecentrum voor exterieur, deur en interieur, duurzaam bouwen en veilig- en comfortabel wonen. Voor keukens en sanitair blijft u aangewezen op onze vestiging in Kootwijkebroek.

Van de Pol beschikt over een eigen bezorgdienst. Dagelijks wordt er bezorgd in Midden-Nederland.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Building Supplies & Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Hout- en Bouwmaterialen van de Pol in Harskamperweg 32, Kootwijkerbroek Gelderland 3774 JP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Kootwijkerbroek Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Kootwijkerbroek Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Kootwijkerbroek Gelderland, 3774 JP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819595]