Haneveld Hoveniersbedrijf

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Holterweg 56 , 7245 SC Laren gld, Gelderland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Haneveld Hoveniersbedrijf

In het tuincentrum van Haneveld kunt u terecht voor al uw tuingerelateerde benodigdheden. Bij onze medewerkers bent u van harte welkom en ze kunnen u vakkundig adviseren over de beste oplossingen in uw situatie. Met hun vakkennis staan ze u graag te woord!

In onze bloemisterij kunt u kiezen tussen reeds door ons samengestelde boeketten en creatieve combinaties van bloemen en planten. Met deze producten haalt u een mooi stukje natuur in huis. De stijlen verschillen dusdanig dat er voor een ieder wat te vinden is.

Daarnaast kunt u zelf een boeket samenstellen uit de aanwezige, verse bloemen. Hierbij kunt u desgewenst ook geadviseerd worden door onze bloemistes. Onze medewerkers maken voor u moderne en klassieke arrangementen voor alle gelegenheden.

Wij bieden u een groot assortiment beplanting van goede kwaliteit.
Uiteraard volop sierpotten, bemestingprodukten, bestratingvoorbeelden enz.

Hoveniersbedrijf Haneveld kan u helpen bij het aanleggen en onderhouden van uw droomtuin.
Samen komen wij tot een plan, zoals b.v. aanleg van een terras, vijver, pergola, schutting, hagen, gazon, beplanting enz. Daarbij kunnen wij u adviseren vanaf de schets tot aan de daadwerkelijke uitvoering en het onderhoud.

Een grote of kleine tuin, wij maken het voor u tot een eigen paradijs! Bij ons tuincentrum kunt u dan ook alle materialen en beplanting vooraf bekijken. Ook voor tuin onderhoud, of het wekelijks, maandelijks of enkele keren per jaar is, staan wij voor u klaar. Ook snoeien is een belangrijk onderdeel van het onderhoudswerk in uw tuin in de winter en voorjaar en kan door ons uitgevoerd worden.

Tenslotte bieden wij u aan het eind van het jaar onze Kerstfair aan. Op de kerstfair is er live muziek en optredens, er zijn diverse versnaperingen, activiteiten voor de kids en alles is toegedekt met een grote portie kerstwarmte. Zo komt u helemaal in de kerst stemming en kunt u ook de trends voor dit jaar zien.

Kom kijken en overtuig u zelf !!!!

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Gardeners

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Haneveld Hoveniersbedrijf in Holterweg 56, Laren gld Gelderland 7245 SC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Laren gld Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Laren gld Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Laren gld Gelderland, 7245 SC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820778]