Agrocheck / Vier-Inspecties / E-Mode

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: 't Veld 27 , 7245 XA Laren gld, Gelderland
De Achterhoek, Lochem

E-mail - Geen ingevoerd

Over Agrocheck / Vier-Inspecties / E-Mode

Op 1 november 2006 is E-MODE opgericht. De afkorting staat voor Elektro Mechanische Onderhouds Dienst Exel. E-MODE heeft veel kennis van diverse installaties. Vanuit de storingsdienst had ik te maken met de productiemachines maar ook de secundaire installaties moeten onderhouden worden en kunnen storingen geven. Uw onderhoudswerkzaamheden, storingen of problemen zullen vakkundig opgelost worden. Mocht de kennis van E-MODE niet voldoende zijn, dan weten wij de weg om andere professionals in te schakelen. In samenwerking moet dan toch elk probleem opgelost kunnen worden.

Voor veel bedrijven, ondernemers en zelfstandigen is dit niet eenvoudig te beantwoorden. Veelal wordt er dan gezegd; Goed, ik heb een prima installateur of een handig familielid oid….Bij grote bedrijven waar de ARBO regels na geleefd worden en/of waar certificeringen nodig zijn voor de bedrijfsvoering, wordt de elektrische installatie gekeurd volgens de NEN3140. Hier is de elektrische veiligheid wel geregeld. In het MKB, horeca, detailhandel, kleine bedrijfspanden is dit niet het geval. Toch zijn de risico’s op onveilige situaties en op brand reëel aanwezig. Als we bedenken dat bij een brand in een pand van een ondernemer meer dan de helft van de oorzaken in de elektrische installatie zijn ontstaan.

Toch controleren we nooit de elektrische installaties!! Vreemd toch?

Nu is er door iKeur en de Verbond van Verzekeraars een product ontwikkeld om de risico’s verbonden aan elektrotechnische installaties en arbeidsmiddelen in het midden- en klein bedrijf te reduceren en daarmee de schades te beperken. Zo biedt zij aan verzekerden en verzekeraar duidelijke voordelen en kosten kunnen daardoor worden beperkt. Dit product wordt onder de naam VIER inspectie op de markt gezet. VIER staat voor Verzekerings Inspectie Elektrotechnische Risico’s

Elektro Mechanische Onderhouds Dienst Exel (E-MODE) heeft al een inspectieproduct in de agrarische sector waar gelijkwaardige situaties voordoen.

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Electricians

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Agrocheck / Vier-Inspecties / E-Mode in 't Veld 27, Laren Gelderland 7245 XA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Laren Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Laren Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Laren Gelderland, 7245 XA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3705506]