ATP GPS ‘Stand Alone’ Photo Finder voegt automatisch GPS gegevens toe aan foto’s voor GeoTagging

ATP GPS ‘Stand Alone’ Photo Finder voegt automatisch GPS gegevens toe aan foto’s voor GeoTagging van Digitrading.nl

Door: Digitrading.nl  22-04-2008
Trefwoorden: Geo Tagging, Geotagging, Phototagging,

Doordat de ATP Photofinder geheel ‘Plug & Play’ werkt en zelfstandig GeoTagging uitvoert is het product zeer eenvoudig te bedienen. Ook voor mensen met weinig tot geen Computer ervaring.

ATP GPS ‘Stand Alone’ Photo Finder voegt automatisch geografische (GPS) gegevens toe aan foto’s voor GeoTagging, zonder tussenkomst van een PC

De ultieme Gadget voor fotografen, reizigers en recreanten

Ten eerste synchroniseert u uw Digitale Camera met de Atoomtijd van het LCD scherm van de Photo Finder. Vervolgens kunt u op stap met de Photo Finder en naar hartenlust fotograferen. Na het nemen van uw foto's plaatst u eenvoudigweg uw geheugenkaart in de Photo Finder, waarna de geografische (GPS) data automatisch wordt toegevoegd aan alle foto's op de (SD/MMC/MS) geheugenkaart. Middels de optionele card reader worden additionele geheugenkaart formaten (bijv. CF) ondersteund. ATP Photo Finder werkt op 2 AAA batterijen. Vanaf het LCD-scherm is de GPS status informatie van het apparaat in een oogopslag af te lezen. De ‘Stand Alone’ werking zonder tussenkomst van een PC maakt de Photo Finder uitermate geschikt voor zowel Windows als Apple gebruikers.

Maak uw afgelegde routetrack zichtbaar op het beeldscherm van uw PC
Met de gratis beschikbare online diensten als Google Earth / Google Maps kan op basis van de data van de Photo Finder eenvoudig een routetrack van uw afgelegde trip gegenereerd worden op het beeldscherm van een PC. Op deze manier kunt u uw route track en reis avonturen completeren, visualiseren en tastbaar maken op het beeldscherm van uw computer.

Moeiteloos delen van foto’s met anderen, eenvoudig fotobeheer
Middels het eveneens kosteloze Picasa2 kunnen foto’s vervolgens in een handomdraai online of per e-mail gedeeld worden met vrienden, familie en bekenden. Vanuit thuis of vanaf uw vakantie bestemming. Met behulp van de toegevoegde geografische informatie schept u bovendien orde in uw fotoverzamelingen. Uw foto’s zijn handiger in te delen dan ooit tevoren.

Voor wie kan de ATP Photo Finder een uitkomst zijn?
De beoogde gebruikers groep van dit innovatieve GPS apparaat is zeer uitgebreid, om enkele voorbeelden te noemen:

  • Mensen die orde willen scheppen in hun steeds sneller groeiende digitale foto verzameling. 
  • (Vakantie-/Natuur-/Onroerend goed) Fotografen die de locatie van foto’s willen vastleggen. 
  • Reizigers die hun routetrack tastbaar willen maken op het beeldscherm van de computer. En foto locaties willen kunnen vastleggen. 
  • Zakelijke gebruikers (routeplayback afgelegde routes werknemers en wagens).
  • Een ieder die het leuk vindt om online foto’s te delen ‘live’ vanaf een vakantie bestemming of na terugkeer van een trip van achter de computer thuis.

De ATP Photo Finder is in Nederland verkrijgbaar via diverse verkooppunten van Distributeur DigiTrading. De adviesprijsprijs bedraagt € 89,00 (incl. btw). Meer informatie over het apparaat is te verkrijgen via: www.digitrading.nl.  

Noot voor de redactie: Voor meer informatie over dit artikel en de ATP Photo Finder kunt u contact opnemen met DigiTrading per e-mail: [email protected]. © '07 DigiTrading.nl All rights reserved.

Trefwoorden: Geo Tagging, Geotagging, Phototagging,