DigiTrading autorized Distributeur Bluetooth GSM HELM Headsets van ScalaRider

DigiTrading autorized Distributeur Bluetooth GSM HELM Headsets van ScalaRider van Digitrading.nl

Door: Digitrading.nl  25-05-2007
Trefwoorden: Bluetooth, Cardo, Bluetooth Gsm Helm Headsets

DigiTrading.nl is per 1 mei officieel Distributeur voor de innovatieve en hoogwaardige ScalaRider Bluetooth GSM Helm Headsets voor montage op motor -of bromfiets helmen. Hiermee zijn motorrijders perfect telefonisch bereikbaar tijdens een rit. De ScalaRider Headsets zijn eenvoudig en zonder beschadigingen aan te brengen op elk type helm. Het unieke klemsysteem maakt de Headset eenvoudig uitwisselbaar met andere helmen.

ScalaRider werkt op elke telefoon met Bluetooth functie en is verkrijgbaar in een 3-tal modellen:

Scala-Rider™ : Telefoneren met uw mobiele telefoon op de Motor
Scala-Rider FM™ : Idem. als Scala-Rider + genieten van uw 6 favorieten radiostations
Scala-Rider TeamSet™ : Alleen of samen met uw bijrijder telefoneren + intercom

Uniek is verder dat deze producten werken op basis van "Voice Control technology", de Headset herkent gesproken instructies voor het opnemen of weigeren van een gesprek. Deze functionaliteit moet overigens wel ondersteund worden door de mobiele telefoon.

Andere noemenswaardige eigenschappen van ScalaRider zijn:

  • Perfect geluid, ook bij hogere snelheden
  • Automatische volume aanpassing aan snelheid
  • Weerbestendig en past op vrijwel elke helm
  • Super eenvoudige installatie
  • Batterij duur: 7 uur gesprektijd / 1 week stand-by
  • Complete set, inclusief lader

DigiTrading.nl (initiatief van BesTrade Nederland) is een jonge en slagvaardige Distributie Organisatie met een gezonde groei doelstelling. Service en kwaliteit staan hoog in ons vaandel. Alle afspraken die wij maken met zowel Leveranciers als Klanten worden 100% nagekomen. Dit biedt niet alleen ons maar ook onze klanten de mogelijkheid om doelstellingen te realiseren en de juiste slagen te maken. Wij stellen alles in het werk om een betrouwbare Partner te zijn voor onze Klanten, zodat wij op een prettige en open manier een lange termijn relatie kunnen onderhouden. Heldere communicatie en no-nonse zijn onze speerpunten. Alsmede een continu innoverend product beleid, zodat onze artikelen een directe meerwaarde kunnen bieden aan uw assortiment in prijs, functionaliteit dan wel uitgedrukt in behoefte en vraag uit de markt.

Wij nodigen u van harte uit een bezoek te brengen aan onze Website: www.digitrading.nl. Indien u vragen heeft, zijn wij u graag van dienst.

Met vriendelijke groet,
Uw DigiTrading.nl team
Technology led by desire

Trefwoorden: Bluetooth, Bluetooth Gsm Helm Headsets, Bluetooth Gsm Motorhelm Headsets, Cardo, Cardo Scala-rider, Scalarider,