Exclusief Distibutie Partnerschap DigiTrading.nl - Qstarz Taiwan

Exclusief Distibutie Partnerschap DigiTrading.nl - Qstarz Taiwan van Digitrading.nl

Door: Digitrading.nl  04-05-2007
Trefwoorden: Bluetooth, Qstarz, Bluetooth Gps Receiver

DigiTrading.nl is sinds eind 2006 Exclusief Distributeur binnen de Benelux voor Qstarz producten. Het in Taiwan gevestigde Qstarz produceert innovatieve Bluetooth producten voor de Mobility markt. De GPS Receivers van Qstarz zijn inmiddels een gevestigde naam in de GPS markt. Qstarz was de eerste GPS Fabrikant die haar GPS Receivers uitrustte met de bijzonder hoogwaardige MediaTek (MTK) Chipset. Deze Chipset kenmerkt zich doordat deze satelliet signalen tot maarliefst 32 kanalen parallel kan ontvangen. De achtereenvolgende operationele tijd van 32 uur is de hoogste operationele tijd van de huidige generatie GPS Ontvangers. Met name de BT-Q818 maakt op dit moment fuore in de GPS markt mede naar aanleiding van een aantal zeer positieve reviews op onder andere www.Pocketinfo.nl en www.GPS-Koopgids.nl.

Het uitval percentage van de Qstarz GPS Receivers is extreem laag te noemen. Dit vanwege het bovengemiddelde aantal tests die de producten gedurende het productie proces doorlopen. Daarnaast wordt 20% van iedere zending die het magazijn verlaat nogmaals op correcte werking getest. Dit komt de gehele keten van Fabrikant tot Consument ten goede.

De unieke eigenschappen, het innovatieve karakter en de hoge kwaliteit en prestaties maken dat de GPS Receivers van Qstarz naadloos aansluiten bij de filosofie van Full-Service Distributeur DigiTrading.nl.

DigiTrading.nl (initiatief van BesTrade Nederland) is een jonge en slagvaardige Distributie Organisatie met een gezonde groei doelstelling. Service en kwaliteit staan hoog in ons vaandel. Alle afspraken die wij maken met zowel Leveranciers als Klanten worden 100% nagekomen. Dit biedt niet alleen ons maar ook onze klanten de mogelijkheid om doelstellingen te realiseren en de juiste slagen te maken. Wij stellen alles in het werk om een betrouwbare Partner te zijn voor onze Klanten, zodat wij op een prettige en open manier een lange termijn relatie kunnen onderhouden. Heldere communicatie en no-nonse zijn onze speerpunten. Alsmede een continu innoverend product beleid, zodat onze artikelen een directe meerwaarde kunnen bieden aan uw assortiment in prijs, functionaliteit dan wel uitgedrukt in behoefte en vraag uit de markt.

Met enkele weken zal Qstarz nog 2 zeer innovatieve en interessante GPS Receivers gaan introduceren. Zodra hierover meer (specificatie) informatie beschikbaar is, zullen wij dit middels een Persbericht bekend maken.

Wij nodigen u van harte uit een bezoek te brengen aan onze Website: www.digitrading.nl. Indien u vragen heeft, zijn wij u graag van dienst.

Met vriendelijke groet,
Uw DigiTrading.nl team
Technology led by desire

Trefwoorden: Bluetooth, Bluetooth Gps Receiver, Qstarz,