Geometr GNC-35 GPS Plug-n-Play PhotoTagger voor Nikon DSLR camera's

Geometr GNC-35 GPS Plug-n-Play PhotoTagger voor Nikon DSLR camera's van Digitrading.nl

Door: Digitrading.nl  09-07-2008
Trefwoorden: Geometer, Geometr, Geometr Gnc-35,

De nieuwe Geomet’r is een compacte geïntegreerde GPS adapter voor Nikon DSLR (Digital Single-Lens Reflex) camera’s, ter grootte van een luciferdoosje. De Geomet’r maakt gebruik van de allerlaatste SiRFstar III Chipset om GPS positie signalen te ontvangen en direct door te sturen naar de DSLR camera. Het GPS apparaat is volledig ‘Plug & Play’ en staat garant voor de meest betrouwbare methode om de met uw toestel genomen JPEG foto's van de exacte locatie gegevens te voorzien.

PhotoTagging gadget voor Nikon DSLR camera bezitters !

Moeiteloos delen van foto’s met anderen, eenvoudig fotobeheer
De lengte, breedte en hoogte waarden worden weggeschreven in de EXIF header data van ieder JPEG foto bestand. Ge-foto-tagde foto's kunnen vervolgens bekeken worden met kostenloze (online) programma's zoals Apple iPhoto, Yahoo! Flickr, Photoshop Elements, Google. Foto's die naar online webalbums Flickr of Picassa geüpload worden, kunnen automatisch weergegeven worden op geografische kaarten van Google of Yahoo. Met behulp van de toegevoegde geografische informatie schept u bovendien orde in uw fotoverzamelingen. Uw foto’s zijn handiger in te delen en terug te vinden dan ooit tevoren.

De unieke producteigenschappen op een rijtje
De Geomet’r GNC-35 is ontworpen voor de Nikon D200, D300, D700, D2X, D2Xs, D2Hs, D3 en Fujifilm S5 Pro. Het apparaat kan eenvoudig geplaatst worden op de flitser houder van het toestel. De kabel plugt u vervolgens in de i/o poort van uw camera en u kunt direct beginnen met fotograferen. De meegeleverde software is compatible met zowel Mac als Windows XP en Vista. De GPS adapter is voorzien van een waterproof behuizing.

Maak uw afgelegde routetrack tast –en zichtbaar op het beeldscherm van uw PC
Met de gratis beschikbare online diensten als Google Earth / Google Maps kan op basis van de data van de Geomet’r eenvoudig een routetrack van uw afgelegde trip gegenereerd worden op het beeldscherm van een PC. Op deze manier kunt u uw route track en reis avonturen completeren, visualiseren en tastbaar maken op het beeldscherm van uw computer.

Voor wie kan de Geomet’r GNC-35 een uitkomst zijn?
De beoogde gebruikers groep van dit innovatieve GPS apparaat is zeer uitgebreid, om enkele voorbeelden te noemen:

  • Mensen die orde willen scheppen in hun steeds sneller groeiende digitale foto verzameling. 
  • (Vakantie-/Natuur-/Onroerend goed) Fotografen die de locatie van foto’s willen vastleggen. 
  • Reizigers die hun routetrack tastbaar willen maken op het beeldscherm van de computer.
    En foto locaties willen kunnen vastleggen. 
  • Zakelijke gebruikers (routeplayback afgelegde routes werknemers en wagens). 
  • Een ieder die het leuk vindt om online foto’s te delen ‘live’ vanaf een vakantie bestemming of
    na terugkeer van een trip van achter de computer thuis.

De Geomet’r GNC-35 is in Nederland verkrijgbaar via diverse verkooppunten van Distributeur DigiTrading. De advies verkoopprijsprijs bedraagt
€ 119,00 (incl. btw). Meer informatie over het apparaat is te verkrijgen via: www.digitrading.nl.  

Noot voor de redactie: Voor meer informatie over dit artikel en de Geomet’r GNC-35 kunt u contact opnemen met DigiTrading per e-mail: [email protected] © '07 DigiTrading.nl All rights reserved.

Trefwoorden: Geometer, Geometr, Geometr Gnc-35, Gnc-35,