Gisteq GPS PhotoTrackr, altijd de juiste plek bij iedere foto

Gisteq GPS PhotoTrackr, altijd de juiste plek bij iedere foto van Digitrading.nl

Door: Digitrading.nl  08-12-2007
Trefwoorden: Gisteq, Phototrackr,

Vanaf nu is het mogelijk om de exacte plaats inzichtelijk te maken van foto's die tijdens een afgelegde reis of trip zijn genomen met een digitale fotocamera. De 'Digitale GPS Photo Locator' (DPL700) maakt gebruik van de laatste Afbeelding en 'Geo-Mapping' technologie. Hetgeen de Gebruiker in staat stelt om een reis digitaal op te nemen om deze vervolgens achteraf op een PC te bekijken (Routeplayback). In een oogopslag is zichtbaar waar de Gebruiker is geweest alsmede de exacte locatie en tijdstip waarop een foto is genomen.

Sterk vereenvoudigd Fotobeheer
Deze 'Digitale GPS Photo Locator' is een nieuwe dimensie in het herbeleven van een vakantie, reis of uitstapje. Daarnaast vereenvoudigt de DPL700 het Fotobeheer van de steeds groter wordende fotoverzamelingen in aanzienlijke mate. Middels de meegeleverde software kunnen foto's ingedeeld worden op datum, groep of log file.

Hoe werkt Geo-/PhotoTagging?
De Digitale Camera wordt middels de meegeleverde software gesynchroniseerd met Satelliettijd (slechts 1 keer nodig) Vervolgens kan de Gebruiker op stap met de DPL700 en naar hartelust fotograferen. De genomen foto's en de GPS log data worden met de meegeleverde software naar de PC gekopieerd. Foto’s worden weergegeven in de route en kunnen met vrienden en familie gedeeld worden. Dit delen kan ook online op websites als Locr en Flickr™. Deze websites zijn geheel gratis en vrij van enige abonnementskosten.

De DPL700 is in Nederland verkrijgbaar via distributeur DigiTrading en diverse verkooppunten. De adviesprijsprijs bedraagt € 79,00 (incl. btw). Meer informatie over het apparaat is te verkrijgen via: www.digitrading.nl.

Trefwoorden: Gisteq, Phototrackr,