i-gotU GPS USB ReisTrack Recorder / PhotoTagger voor een compleet digitaal reisjournaal

i-gotU GPS USB ReisTrack Recorder / PhotoTagger voor een compleet digitaal reisjournaal van Digitrading.nl

Door: Digitrading.nl  24-03-2008
Trefwoorden: Geocoderen, Geotaggen, Igotu,

Vergeet nooit meer welke route u heeft afgelegd en waar foto’s zijn genomen
i-gotU is een ultra compact en voordelig GPS apparaat dat de routetrack van uw reis of trip kan opnemen en automatisch geografische informatie kan toevoegen aan tijdens deze reis of trip genomen foto’s. Dit fenomeen wordt ook wel Photo-/ofwel GeoTagging genoemd. Door zijn spat water dichte behuizing is het apparaat weerbestendig. i-gotU is uitgerust met een oplaadbare batterij en wordt via USB aangesloten op de PC. Het apparaat kan tevens voor USB navigatie worden gebruikt op bijvoorbeeld een Notebook of een Ultra Mobile PC.

Maak uw afgelegde routetrack zichtbaar op het beeldscherm van uw PC
Uw Routetrack en Youtube Video’s kunnen met i-gotU eenvoudig geprojecteerd en afgespeeld worden op het beeldscherm van uw PC (Routeplayback) in het gratis Google Maps / Google Earth. Op deze manier kunt u uw route track en reis avonturen completeren, visualiseren en tastbaar maken op het beeldscherm van uw computer.

Moeiteloos delen van foto’s met anderen, eenvoudig fotobeheer
i-gotU is compatibel met alle digitale camera’s en telefoons, voorzien van een camera. Middels de meegeleverde software kunnen foto’s op uw PC gepresenteerd worden of gedeeld worden met anderen via e-mail of online op de populaire kosteloze web foto albums Picasa en Flickr. Op deze websites kan snel en simpel een ‘Reis Blog’ gestart worden. Op deze manier kunt u uw reiservaringen en foto’s te delen met vrienden, familie en bekenden vanuit thuis of vanaf uw vakantiebestemming. Met i-gotU schept u bovendien orde in uw fotoverzamelingen en kunt u foto’s gemakkelijk back-uppen.

Voor wie kan i-gotU een uitkomst zijn?
De beoogde gebruikers groep van dit innovatieve GPS apparaat is zeer uitgebreid, om enkele voorbeelden te noemen: 
-  Mensen die orde willen scheppen in hun steeds sneller groeiende digitale foto verzameling. 
-  (Vakantie-/Natuur-/Onroerend goed) Fotografen die de locatie van foto’s willen vastleggen. 
-  Reizigers die hun routetrack tastbaar willen maken op het beeldscherm van de computer. En foto locaties willen kunnen vastleggen. 
-  Buitensporters (o.a. wandelaars, bergbeklimmers, mountainbikers, wielrenners, recreatieve fietsers of bijvoorbeeld motorrijders) die hun afgelegde route en genomen foto’s willen vastleggen. 
-  Zakelijke gebruikers (routeplayback afgelegde routes werknemers en wagens). 
-  Een ieder die het leuk vindt om online foto’s te delen ‘live’ vanaf een vakantie bestemming of na terugkeer van een trip van achter de computer thuis.

Dankzij de intuïtieve en eenvoudige gebruikers software kan i-gotU ook gebruikt worden door mensen met weinig computer ervaring.

De i-gotU USB GPS GT-100 Travel Logger is in Nederland verkrijgbaar via diverse verkooppunten van Distributeur DigiTrading. De adviesprijsprijs bedraagt € 59,95 (incl. btw). Meer informatie over het apparaat is te verkrijgen via: www.digitrading.nl of www.i-gotu.nl.

Noot voor de redactie: Voor meer informatie over dit artikel en de i-gotU USB Reis Recorder kunt u contact opnemen via de contactpagina op www.digitrading.nl.  

Trefwoorden: Geocoderen, Geotaggen, Igotu, I-gotu, Phototagger, Travel Recorder,