i-gotU GT-200 GPS Bluetooth ReisTrack -/ Photo Recorder

i-gotU GT-200 GPS Bluetooth ReisTrack -/ Photo Recorder van Digitrading.nl

Door: Digitrading.nl  14-05-2008
Trefwoorden: Igotu, I-gotu, I-gotu Gt-200,

Met i-gotU projecteert u in een handomdraai een (3D) routetrack van een afgelegde reis of route op het beeldscherm. De exacte locatie van genomen foto’s kan vervolgens eenvoudig in de route geprojecteerd worden. Ook kan er snel en simpel een online ‘Reis Blog’ gestart worden vanaf uw vakantiebestemming. Zodat vrienden en bekenden weten waar op de aardbol u zich bevindt en wat er aan de hand van uw foto’s in de omgeving te zien valt. De online geografische diensten als Google Earth/Maps en de Webfotoalbums Picasa en Flickr waarmee i-gotU naadloos samenwerkt, zijn geheel gratis.

Vergeet nooit meer welke route u heeft afgelegd en waar foto’s zijn genomen
i-gotU GT-200 is een ultra compact, voordelig en trendy GPS apparaat dat de routetrack van uw reis of trip kan opnemen en automatisch geografische informatie kan toevoegen aan tijdens deze reis of trip genomen foto’s. Dit fenomeen wordt ook wel Photo-/ofwel GeoTagging genoemd. Door zijn spat water dichte behuizing is het apparaat weerbestendig. i-gotU is uitgerust met een oplaadbare batterij en wordt via USB aangesloten op de PC voor data overdracht. Tevens kan het artikel gebruik worden voor Bluetooth Navigatie met een PDA of Smartphone.

Maak uw afgelegde routetrack zichtbaar op het beeldscherm van uw PC
Uw Routetrack en Youtube Video’s kunnen met i-gotU eenvoudig geprojecteerd en afgespeeld worden op het beeldscherm van uw PC (Routeplayback) in het gratis Google Maps / Google Earth. Op deze manier kunt u uw route track en reis avonturen completeren, visualiseren en tastbaar maken op het beeldscherm van uw computer. Voor uzelf en voor anderen.

Moeiteloos delen van foto’s met anderen, eenvoudig fotobeheer
i-gotU is compatibel met alle digitale camera’s en telefoons, voorzien van een camera. Middels de meegeleverde software kunnen foto’s op uw PC gepresenteerd worden of gedeeld worden met anderen via e-mail of online op de populaire kosteloze web foto albums Picasa en Flickr. Hierop kan eenvoudig een ‘Reis Blog’ gestart worden, zodat reiservaringen en foto’s gedeeld kunnen worden met vrienden, familie en bekenden vanuit thuis of vanaf uw vakantiebestemming. i-gotU schept bovendien orde in fotoverzamelingen en foto’s zijn gemakkelijk te back-uppen.

Voor wie kan i-gotU een uitkomst zijn?
De beoogde gebruikers groep van dit innovatieve GPS apparaat is zeer uitgebreid, om enkele voorbeelden te noemen: 
Mensen die orde willen scheppen in hun steeds sneller groeiende digitale foto verzameling.

  • (Vakantie-/Natuur-/Onroerend goed) Fotografen die de locatie van foto’s willen vastleggen. 
  • Reizigers die hun routetrack tastbaar willen maken op het beeldscherm van de computer.
    En foto locaties willen kunnen vastleggen. 
  • Buitensporters (o.a. wandelaars, bergbeklimmers, mountainbikers, wielrenners, recreatieve fietsers of bijvoorbeeld motorrijders) die hun afgelegde route en genomen foto’s willen vastleggen. 
  • Zakelijke gebruikers (routeplayback afgelegde routes werknemers en wagens). 
  • Een ieder die het leuk vindt om online foto’s te delen ‘live’ vanaf een vakantie bestemming of na terugkeer van een trip van achter de computer thuis.

Dankzij de intuïtieve en eenvoudige gebruikers software kan i-gotU ook gebruikt worden door mensen met weinig computer ervaring.

De i-gotU GT-100/200 Travel Loggers zijn in Nederland verkrijgbaar via diverse verkooppunten van Distributeur DigiTrading. De adviesprijsprijzen bedragen resp. € 59,95 en € 79,95 (incl. btw). Meer informatie over het apparaat is te verkrijgen via: www.digitrading.nl of www.i-gotu.nl.  


Noot voor de redactie: Voor meer informatie over dit artikel en de i-gotU Bluetooth Reis Recorder kunt u contact opnemen met DigiTrading per e-mail: [email protected].  

Trefwoorden: Igotu, I-gotu, I-gotu Gt-200, I-gotu Gt-200 Bluetooth, Igotu Gt-200 Bluetooth,