Qstarz introduceert opvolger BT-Q1200, BT-Q1200 Ultra Solarpanel Bluetooth GPS Ontvanger/Travel Rec.

Qstarz introduceert opvolger BT-Q1200, BT-Q1200 Ultra Solarpanel Bluetooth GPS Ontvanger/Travel Rec. van Digitrading.nl

Door: Digitrading.nl  07-05-2008
Trefwoorden: Bluetooth Gps

Qstarz BT-Q1200 Ultra Solar GPS Receiver Travel-/Photo Recorder: GeoTagging software volledig geïntegreerd met Google Earth, Flickr™

Qstarz introduceert: De ultieme opvolger van de BT-Q1200, de BT-Q1200 Ultra voor Navigatie, Reistracks en Digitaal Fotobeheer

De belangrijkste verbeteringen in de BT-Q1200 Ultra ten opzichte van de BT-Q1200 zijn: verbeterde ontvangst (Enhanced Antenna) en de allerlaatste en super gebruiksvriendelijke Qstarz Software versie V4.1. Hiermee kan een foto ge-‘GeoTagged’ worden in slechts 3 stappen. De BT-Q1200 Ultra maakt het, naast Navigatie met bekende pakketten als TomTom, mogelijk om afgelegde routes snel en eenvoudig inzichtelijk te maken op de PC.

Sensationeel gebruiksvriendelijk: Google Earth volledige geïntegreerd in software
Na afloop kan de afgelegde route met slechts enkele muisklikken inzichtelijk gemaakt worden middels het gratis en volledig in de Qstarz software geïntegreerde Google Earth. Met één druk op de knop zijn foto’s en bezienswaardigheden hierin te integreren. Een ideaal staaltje technisch vernuft voor iedereen die geregeld digitaal fotografeert en/of afgelegde routes ‘tastbaar’ wil maken op het beeldscherm van de PC.

Foto’s eenvoudig delen met anderen: Flickr volledig geïntegreerd in software
Genomen foto’s kunnen ook snel en eenvoudig online of per e-mail gedeeld worden met anderen. De Qstarz software interface is volledig geïntegreerd met de meest populaire online foto portaal ‘Flickr.com’. Het gebruik van Flickr is overigens geheel kosteloos.

Efficiënt beheer van groeiende foto verzamelingen door ‘Geo-/PhotoTagging’
Digitale foto verzamelingen worden steeds omvangrijker, waardoor de behoefte aan een eenvoudiger beheer toeneemt. Geo -ofwel PhotoTagging, waarbij de exacte geografische locatie, tijd en datum aan een foto wordt gekoppeld biedt uitkomst bij het eenvoudig rangschikken van foto’s op locatie, datum, groep of log file.

Overige product eigenschappen
Deze nieuwkomer staat garant voor betrouwbare navigatie met een PDA, Smartphone of Notebook. De BT-Q1200 Ultra biedt tot maar liefst 48 uur achtereenvolgende operationele tijd en bevat - evenals andere GPS-ontvangers van Qstarz - de energiezuinige en hooggevoelige 51-kanaals MediaTek-chipset. De BT-Q1200 Ultra maakt automatisch verbinding met andere apparaten als deze binnen Bluetooth bereik zijn en schakelt vanzelf naar stand-by modus als deze verbinding is verbroken. Het interne geheugen biedt ruimte aan max. 200.000 coördinaten. De meegeleverde accessoires bestaan uit: batterij, net –en autolader, USB kabel en CD met Drivers en Handleiding.

Qstarz
Qstarz levert hoogwaardige consumentenproducten met GPS- en Bluetooth-technologie. Er zijn op dit moment twee modellen leverbaar die over Geo-/PhotoTagging functionaliteit beschikken: de BT-Q1000P (met batterij) en de BT-Q1200 Ultra (voorzien van Solarpaneel en batterij).

De BT-Q1200 Ultra zal vanaf Medio Mei 2008 in Nederland verkrijgbaar via distributeur DigiTrading en diverse verkooppunten. De adviesprijsprijs bedraagt € 129,00 (incl. btw). Meer informatie over het apparaat is te verkrijgen via: www.digitrading.nl.  

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie over dit artikel en de BT-Q1200 Ultra kunt u contact opnemen met DigiTrading per e-mail: info@digitrading.nl.  

Trefwoorden: Bluetooth Gps