Qstarz komt met nieuwe BT-Q816 ‘Lite 32’ Channels Bluetooth GPS Receiver

Qstarz komt met nieuwe BT-Q816 ‘Lite 32’ Channels Bluetooth GPS Receiver van Digitrading.nl

Door: Digitrading.nl  25-05-2007
Trefwoorden: Qstarz, Bluetooth Gps Receiver

Het Taiwaneze Qstarz introduceerde als eerste de op de hoogwaardige MTK (MediaTek) Chipset Bluetooth GPS Receivers in de markt. Het innovatieve bedrijf gooide hoge ogen met de razendsnelle en accurate BT-Q810 en diens opvolger de BT-Q818 ‘Double 32’. In alle reviews die hebben plaatsgevonden kwam de ultra gevoelige MTK Chipset van deze GPS Receivers bijzonder goed uit de bus. De sensationeel lange operationele tijd van de BT-Q818 is nog immer niet overtroffen.

De populaire BT-Q818 Bluetooth GPS Ontvanger is vanaf heden ook in een ‘Lite’ versie verkrijgbaar zijn in de vorm van de BT-Q816 Bluetooth GPS Receiver. Aangezien ook de BT-Q816 met dezelfde krachtige 32-kanaals MTK Chipset is uitgerust als zijn grotere broer, doet deze nieuwe telg in prestaties beslist niet onder voor de BT-Q818.

Belangrijkste verschillen BT-Q816 ten opzichte van de BT-Q818:

De BT-Q816 heeft een operationele tijd van 25 uur (t.o.v. BT-Q818 32 uur).
Voorts wordt de BT-Q816 zonder universele 220V mini-USB Netlader geleverd. Dit vanwege het feit dat steeds meer mensen reeds over mini-USB aangesloten apparatuur met bijbehorende Netlader beschikken.
Ook is de BT-Q816 uitgevoerd in een iets ander maar ook zeer fraaie Design behuizing.
Tot slot is het prijskaartje van de BT-Q816, zoals een ‘Lite’ betiteling betaamd, nog interessanter geworden:

De advies-/verkoopprijs ligt op ca. € 78,95 (incl. BTW).

Additionele specificatie informatie is beschikbaar op de website van Distributeur DigiTrading: http://www.digitrading.nl/Qstarz_BT-Q816.html  

DigiTrading.nl (initiatief van BesTrade Nederland) is een jonge en slagvaardige Distributie Organisatie voor IT gerelateerde noviteiten. Wij hebben een gezonde groei doelstelling. Service en en kwaliteit staan hoog in ons vaandel. Alle afspraken die wij maken met zowel Leveranciers als Klanten worden 100% nagekomen. Dit biedt niet alleen ons maar ook onze klanten de mogelijkheid om doelstellingen realiseren en de juiste slagen te maken. Wij stellen alles in het werk om een betrouwbare Partner zijn voor onze Klanten, zodat wij op een prettige en open manier een lange termijn relatie kunnen onderhouden. Heldere communicatie en no-nonse zijn onze speerpunten. Alsmede een continu innoverend product beleid, zodat onze artikelen een directe meerwaarde kunnen bieden aan uw assortiment in prijs, functionaliteit dan wel uitgedrukt in behoefte en vraag uit de markt.
Op dit moment zijn wij Exclusief Distributeur binnen de Benelux voor de hoogwaardige Qstarz producten. Dit in Taiwan gevestigde Qstarz produceert innovatieve Bluetooth producten voor de Mobility markt. De GPS Receivers van Qstarz zijn inmiddels een gevestigde naam in de GPS markt. Qstarz was de eerste GPS Fabrikant die haar GPS Receivers uitruste met de bijzonder hoogwaardige MediaTek (MTK) Chipset. Daarnaast voeren wij de hoogwaardige Bluetooth Motorhelm Headsets van Cardo ScalaRider.

Trefwoorden: Bluetooth Gps Receiver, Qstarz,