Scala-Rider Q2 Bike-to-Bike Bluetooth GSM Motorhelm Headset

Scala-Rider Q2 Bike-to-Bike Bluetooth GSM Motorhelm Headset van Digitrading.nl

Door: Digitrading.nl  29-03-2008
Trefwoorden: Motor Intercom, Scalarider, Scala-rider,

Bike to Bike en bijrijder communicatie, GSM communicatie, beluister Navigatie instructies en FM Radio
Dankzij de ‘Multiple Device Connection technologie’ is de Scala-Rider™ Q2 de ultieme communicatie tool voor de motorrijder. Vanaf nu zijn motorrijders altijd perfect telefonisch bereikbaar en nooit meer de weg of andere motoren kwijt. Daarnaast geeft het beluisteren van FM muziek een nieuwe dimensie in de beleving van een motorrit.

Hypermoderne bike-to-bike en bijrijder communicatie
De primitieve tijden met spreeksleutels en Walkietalkies zijn verleden tijd. De Scala-Rider™ Q2 maakt het mogelijk voor motorrijders en passagiers om gelijktijdig te spreken en te luisteren.
Motor naar motor communicatie is mogelijk tussen maximaal 3 motoren binnen een reikwijdte van 500m in open terrein.
De Scala-Rider™ Q2 kan met alle andere Scala-Rider™ modellen communiceren via Bluetooth (reikwijdte 10 mtr.). Op deze manier kunnen vlekkeloos gesprekken worden gevoerd tussen bestuurder en bijrijder.

Telefoongesprekken voeren, beluisteren FM radio en gesproken navigatie instructies
Scala-Rider™ Q2 kan met Bluetooth snel en eenvoudig gekoppeld worden aan een mobiele telefoon.
Inkomende telefoongesprekken kunnen door middel van willekeurige ‘voice controle’ (indien door mobiele telefoon ondersteund) worden ontvangen of geweigerd. Even geen telefoon? Dan kan er geluisterd worden naar 6 favoriete FM radiostations voor muziek, actuele verkeerssituatie en weerberichten.
Voorts kan Scala-Rider™ Q2 evenals de andere Scala-Rider modellen gebruikt worden in combinatie met navigatie apparatuur voorzien van Bluetooth. Alle gesproken navigatie instructies kunnen helder en duidelijk ontvangen worden.

Hoge kwaliteit en subtiel gebruiksgemak
Deze duurzame en weerbestendige helm headset, past op vrijwel elk type helm en is zelfs geschikt voor regenachtige of sneeuw condities. Het product staat garant voor snelle en eenvoudige zelf montage van het gehele systeem binnen 5 minuten en laat geen sporen na van beschadiging op de helm na verwijdering. De microfoon heeft een glasheldere geluidskwaliteit waardoor motorrijders perfect verstaanbaar zijn voor hun gesprekspartner. Voorts is de Scala-Rider™ Q2 uitgerust met automatische volume aanpassing aan snelheid. Scala-Rider staat voorts voor ultiem bedienings –en gebruiksgemak.

Over Cardo Systems Inc.
Het Amerikaanse Cardo Systems Inc. is onder andere producent van de hoogwaardige en innovatieve Scala-Rider™ Bluetooth Helm Headsets. Van deze bijzonder succesvolle productlijn zijn wereldwijd al meer dan 150.000 stuks verkocht. Voorts produceert Cardo Systems Inc. hoogwaardige Bluetooth Headsets en Skype/VOIP producten.

De Scala-Rider™ Q2 is in Nederland verkrijgbaar via distributeur DigiTrading en diverse verkooppunten. De adviesprijsprijs bedraagt € 189,95 (incl. btw). Meer informatie over het apparaat is te verkrijgen via: www.digitrading.nl of www.scalarider.nl.

Trefwoorden: Motor Intercom, Scalarider, Scala-rider, Scalarider Q2, Scala-rider Q2,