Scala-Rider Q2 Twin Pack Multiset XL Bike-to-Bike Bluetooth GSM Motorhelm Headset voordeelbundel

Scala-Rider Q2 Twin Pack Multiset XL Bike-to-Bike Bluetooth GSM Motorhelm Headset voordeelbundel van Digitrading.nl

Door: Digitrading.nl  27-10-2008
Trefwoorden: Q2 Multipack, Q2 Twin Pack, Scala-rider,

Cardo introduceert een nieuwe telg in de succesvolle ScalaRider productlijn, de ScalaRider Twin Pack Multiset Q2 XL voordeelbundel. De ScalaRider Q2 Multiset is een uitkomst voor 2 motorrijders die tijdens hun rit, glashelder met elkaar in gesprek willen kunnen blijven. In deze 'voordeel bundel' zitten 2 stuks ScalaRiders Q2 units, welke af fabriek met elkaar zijn gepaired en zijn klaar voor de start. De Scala-Rider™ Q2 stelt Motorrijders in staat om GPS Navigatie instructies te horen, te communiceren met een bijrijder, telefoon gesprekken te voeren via een GSM, de geïntegreerde FM Radio te beluisteren of te luisteren naar een MP3 speler.

GSM en bijrijder communicatie, beluister Navigatie instructies, favoriete FM Radiostations of MP3 speler

Hypermoderne bike-to-bike en bijrijder communicatie
De primitieve tijden met spreeksleutels en Walkietalkies zijn verleden tijd. De met ‘Multiple Device Connection technologie’ uitgeruste Scala-Rider™ Q2, maakt het mogelijk voor motorrijders en passagiers om gelijktijdig te spreken en te luisteren.
Motor naar motor communicatie is mogelijk tussen maximaal 3 motoren binnen een reikwijdte van 500m in open terrein. De Scala-Rider™ Q2 kan met alle andere Scala-Rider™ modellen communiceren via Bluetooth (reikwijdte 10 mtr.). Op deze manier kunnen vlekkeloos gesprekken worden gevoerd tussen bestuurder en bijrijder.

Telefoongesprekken voeren, beluisteren FM radio, MP3 speler of GPS navigatie instructies
Scala-Rider™ Q2 kan met Bluetooth snel en eenvoudig gekoppeld worden aan een mobiele telefoon.
Inkomende telefoongesprekken kunnen door middel van willekeurige ‘voice controle’ (indien door mobiele telefoon ondersteund) worden ontvangen of geweigerd. Even geen telefoon? Dan kan er geluisterd worden naar 6 favoriete FM radiostations voor muziek, actuele verkeerssituatie en weerberichten.
Voorts kan Scala-Rider™ Q2 evenals de andere Scala-Rider modellen gebruikt worden in combinatie met navigatie apparatuur voorzien van Bluetooth. Alle gesproken navigatie instructies kunnen helder en duidelijk ontvangen worden.

Hoge kwaliteit en subtiel gebruiksgemak
Deze duurzame en weerbestendige helm headset, past op vrijwel elk type helm en is zelfs geschikt voor licht regenachtige -of sneeuw condities. Het product staat garant voor snelle en eenvoudige zelf montage van het gehele systeem binnen 5 minuten en laat geen sporen na van beschadiging op de helm na verwijdering. De microfoon heeft een glasheldere geluidskwaliteit waardoor motorrijders perfect verstaanbaar zijn voor hun gesprekspartner. Voorts is de Scala-Rider™ Q2 uitgerust met automatische volume aanpassing aan snelheid. Scala-Rider staat voorts voor ultiem bedienings –en gebruiksgemak.

Over Cardo Systems Inc.
Het Amerikaanse Cardo Systems Inc. is onder andere producent van de hoogwaardige en innovatieve Scala-Rider™ Bluetooth Helm Headsets. Van deze bijzonder succesvolle productlijn zijn wereldwijd al meer dan 150.000 stuks verkocht. Voorts produceert Cardo Systems Inc. hoogwaardige Bluetooth Headsets en Skype/VOIP producten.

De Scala-Rider™ Q2 Twin Pack Multiset XL is in Nederland verkrijgbaar via distributeur DigiTrading en diverse verkooppunten. De adviesprijsprijs bedraagt € 339,95 (incl. btw). Meer informatie over het apparaat is te verkrijgen via: www.digitrading.nl of www.scalarider.nl.  

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie over dit artikel en de Scala-Rider™ Q2 kunt u contact opnemen met DigiTrading per e-mail: [email protected] © '07 DigiTrading.nl All rights reserved.

Trefwoorden: Q2 Multipack, Q2 Twin Pack, Scala-rider, Scalarider Q2, Scala-rider Q2,