Elferink Schilderwerken Remy

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Bilderdijkstraat 4 , 7131 NJ Lichtenvoorde, Gelderland

E-mail

Over Elferink Schilderwerken Remy

Remy Elferink Allround Schilderwerken. Op onze website vindt u een overzicht van onze werkzaamheden.

Schilderwerk is onze basisactiviteit. Of het nu gaat om hout, staal, kunststof of steenachtige ondergrond, we zijn steeds op de hoogte van de laatste technieken om deze ondergronden op hun eigen specifieke manier te behandelen. We maken daarbij gebruik van professionele hoogwaardige producten van o.a. Sikkens en Sigma waarbij het doel een fraai en duurzaam eindresultaat is.
Door het gebruik van onze eigen hoogwerker en steigermateriaal wordt elke klus van hoog tot laag vakkundig en strak geschilderd.

Op schilderwerk aan woningen ouder dan 2 jaar hanteren we het lage btw-tarief van 6%. Het laten uitvoeren van binnen- en buitenschilderwerk wordt hierdoor nog aantrekkelijker.
Wij staan daarbij ook nog eens garant voor kwaliteit en geven daarom drie jaar garantie op ons schilderwerk.

Indien binnenschilderwerk wordt uitgevoerd tussen november en maart kunt u tevens profiteren van een aantrekkelijke winterkorting.

Ook kunt u bij ons terecht voor isolerende beglazing, ook wel dubbel glas genoemd, in standaard isolatieglas, HR+ en HR++ maar ook triple isolatieglas.
Glasschades worden op de dag zelf verholpen of er wordt voor een tijdelijke oplossing gezorgd.

Het spreekt voor zich dat we u eerst, indien wenselijk, komen adviseren. We geven duidelijk aan wat onderhoudstechnisch gezien extra aandacht nodig heeft. Daarbij adviseren wij u de route naar het beste eindresultaat, waarmee u weer jaren vrij van onderhoud bent. Het kostenaspect wordt daarbij voor u nauwlettend in het oog gehouden.

We vatten alle wensen en behoeften voor u samen in een offerte zodat u voor aanvang van de werkzaamheden duidelijk weet waar u aan toe bent.

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

28-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Painters

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Lichtenvoorde Gelderland

Is Elferink Schilderwerken Remy in Bilderdijkstraat 4, Lichtenvoorde Gelderland 7131 NJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Gratis Offerte diensten in Lichtenvoorde Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Lichtenvoorde Gratis Offerte per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Lichtenvoorde Gelderland, 7131 NJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823950]