Huib Ruijgrok Erfrecht & Nalatenschappen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Burgemeester Houtkoperwg 7 , 4033 BJ Lienden, Gelderland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Huib Ruijgrok Erfrecht & Nalatenschappen

Als deskundige op het gebied van erfrecht wil ik u na een overlijden graag bijstaan om samen met u te werken aan de afwikkeling van de nalatenschap. Hierbij kan ik u juridisch, financieel, administratief en praktisch adviseren, begeleiden en ontzorgen. Ik verleen bemiddeling bij conflicten in de nalatenschap, verzorg de belastingaangifte zoals de aangifte erfbelasting Tevens geef ik advies over het opstellen van een (levens)testament of volmacht, de benoeming van een executeur en probeer ik uw persoonlijke en financiële situatie inzichtelijk te maken. Daarnaast bespreek ik wensen met betrekking tot de begrafenis, behandel ik belastingaangiften zoals de schenkingsaangifte en verzorg ik het verzoek tot onderbewindstelling, curatele of mentorschap.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Huib Ruijgrok Erfrecht & Nalatenschappen in Burgemeester Houtkoperwg 7, Lienden Gelderland 4033 BJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Lienden Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Lienden Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Lienden Gelderland, 4033 BJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820656]