Leeuw Loonbedrijf & Containerverhuur De

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Rijndijk 17 , 4033 CH Lienden, Gelderland

E-mail

Over Leeuw Loonbedrijf & Containerverhuur De

Loonbedrijf en Containerverhuur de Leeuw is in 2005 begonnen met haar werkzaamheden in de agrarische sector. Deze mogelijkheid ontstond door overname van activiteiten van een collega loonwerker. De werkzaamheden bestonden destijds vooral uit het oogsten van voedergewassen zoals gras en mais.

Wij hebben ons machinepark de laatste jaren meer en meer aangepast op de wensen van de klant. Continue wordt de dienstverlening afgestemd op de behoeften van onze klanten, door naar hen te luisteren en de contacten op een zo persoonlijke wijze te onderhouden. Het machinepark is fors uitgebreid, zo beschikken we grondverzetwerkzaamheden over een minikraan, shovel en gronddumper.

Inmiddels verhuurt De Leeuw Lienden ook containers voor het af voeren van afval. De containers worden verhuurt aan zowel bedrijven als particulieren. Sinds januari 2010 leveren wij ook vele soorten zand, grind, split, tuingrond en diverse bestratingsmaterialen aan bedrijven en particulieren. De Leeuw kan de materialen bezorgen, maar het is ook mogelijk om af te halen bij ons opslagterrein.

Openingstijden

Ma - Do, Zo
Gesloten
Vr - Za
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Stonemason

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Lienden Gelderland

Is Leeuw Loonbedrijf & Containerverhuur De in Rijndijk 17, Lienden Gelderland 4033 CH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Lienden Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Lienden Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Lienden Gelderland, 4033 CH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5226360]