Lingehoeve Diergeneeskunde

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Veldstraat 3 A , 4033 AK Lienden, Gelderland
Website - Geen ingevoerd
E-mail - Geen ingevoerd

Over Lingehoeve Diergeneeskunde

Kwaliteit, innovatie en laagdrempeligheid. Dat is waar Lingehoeve Diergeneeskunde voor staat. We werken met een team van toegewijde dierenartsen en paraveterinairen die ieder hun eigen interessegebied hebben en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Daarnaast beschikken we over de modernste technieken en staan indien nodig 24 uur per dag voor u klaar. Zo kunnen we de zorg bieden die uw huisdier nodig heeft.

Hoe belangrijk innovatie is voor Lingehoeve Diergeneeskunde, blijkt uit de CT-ruimte die in het najaar van 2007 in Lienden is voltooid. De CT-scan geeft ons de mogelijkheid zeer snel een nauwkeurig beeld te vormen van allerlei aandoeningen bij dieren. Samen met röntgen, echo en scintigrafie is de beeldvorming in Lienden hiermee een van de meest complete van Nederland. Voor meer informatie over de CT-scan, kijk op www.vetct.nl

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Vets

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Lingehoeve Diergeneeskunde in Veldstraat 3 A, Lienden Gelderland 4033 AK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Paarden diensten in Lienden Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Lienden Paarden per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Lienden Gelderland, 4033 AK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817854]