Ommeren BV A H C van

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Dorpsstraat 6 , 4033 EX Lienden, Gelderland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Ommeren BV A H C van

Elektrotechniek A.H.C. van Ommeren BV is een elektrotechnisch installatiebureau met als kernwoorden service en vakmanschap. De klant is bij ons zeer belangrijk en wij stellen alles in het werk om de klant tevreden te stellen en, heel belangrijk, te houden. Dit waren al de kernwoorden bij de oprichting in 1946!

Renovatie, nieuw- en verbouw van woningen, onderhoud van installaties, inspecteren en vervolgens opstellen van onderhoudsadviezen en uitbreiden van de installaties.

Bij zowel bedrijven als particulieren.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Electricians

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Ommeren BV A H C van in Dorpsstraat 6, Lienden Gelderland 4033 EX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Lienden Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Lienden Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Lienden Gelderland, 4033 EX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818841]