Berkelgroen Hoveniersbedrijf

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Goorseweg 22 , 7241 PB Lochem, Gelderland

E-mail

Over Berkelgroen Hoveniersbedrijf

Steeds meer wordt de tuin het verlengstuk van de woning. Een plek om te genieten en de seizoenen te beleven. Daarom is het van belang om uw tuin zo vorm te geven dat hij past bij uw manier van leven. Berkelgroen investeert daarom ook eerst in een uitgebreide inventarisatie van uw eisen en wensen.

Het eerste oriënterende gesprek, waarbij we samen met u de locatie helemaal doornemen, is vrijblijvend en helemaal kosteloos. En als u uiteindelijk kiest om het ontwerp ook door ons te laten uitvoeren, brengen we zelfs voor het complete ontwerp geen kosten in rekening.

Berkelgroen is overheden en landeigenaren van dienst bij de vormgeving van het landschap. Wij zijn geen natuurontwikkelaars. Onze inspanningen zijn altijd gerelateerd aan menselijke aanwezigheid. Landschap in Nederland is door mensen gemaakt maar steeds meer zijn we ons bewust dat dit landschap in balans moet zijn met de natuur, zeker waar we met heel veel mensen op een beperkte ruimte leven.

Boomverzorging is een specialisme geworden. Berkelgroen beheerst dat tot in de details. We snoeien bijvoorbeeld bomenrijen langs wegen, maar houden ons ook bezig met die ene beeldbepalende boom op een begraafplaats.

Hoewel snoeien natuurlijk vaak centraal staat bij goede boomverzorging begint ons werk bijna nooit met de zaag. In eerste instantie zien we boomverzorging als een kwestie van goed luisteren naar de wensen van onze opdrachtgevers. Vanuit die wensen stellen we prioriteiten om individuele bomen, singels of hele bospercelen vitaal, gezond en veilig te houden.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Gardeners

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Lochem Gelderland

Is Berkelgroen Hoveniersbedrijf in Goorseweg 22, Lochem Gelderland 7241 PB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Lochem Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Lochem Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Lochem Gelderland, 7241 PB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3676677]