Slankpakketten om definitief een gezonde en slanke levensstijl te krijgen.

Door: Coaching Your Lifestyle  07-01-2012
Trefwoorden: Gezondheidszorg, Slank, Afvallen, vermageren, niet op dieet, dieet, geen dieet, kilo, kilos, mentaal, blokkade, coaching, oo

BUDGET-pakket: Dit is het pakket waarin de client zonder persoonlijke begeleiding alle oefeningen werkboek en metingen doorloopt. Resultaat is dat hij of zij ook achter de oorzaak van het overgewicht komt en weet wat hij of zij daaraan kan doen. Extra ondersteuning is er in de vorm van e-mailcontact.

BASIS-pakket: Idem als bovenstaande behalve dat de client in dit pakket telefonisch begeleid wordt bij alle oefeningen, zijn er telefonische consulten en is er extra ondersteuning in de vorm van e-mailcontact.

TOP-pakket: Hierbij is de begeleiding face-to-face. Alle oefeningen zijn 1-op-1 en de wegingen en metingen worden ter plekke door de gewichtsconsulent uitgevoerd. Er zijn persoonlijke consults, onbeperkt e-mailcontact en daarbovenop nog een aanvullende klankschaalmassage die naast een heerlijke ontspanning ook nog extra blokkades los kan halen.

Voor meer informatie over onze mogelijkheden kijk op

Trefwoorden: Afvallen, vermageren, niet op dieet, dieet, geen dieet, kilo, kilos, mentaal, blokkade, coaching, oo, balast, Gezondheidszorg, Slank,