Opel Hartgerink Autobedrijf BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Aalsvoort 1 , 7241 MA Lochem, Gelderland

E-mail

Over Opel Hartgerink Autobedrijf BV

Geschiedenis
Autobedrijf Hartgerink heeft haar deuren voor het eerst geopend in 1965, als universele garage in een verbouwde boerenschuur in Hengevelde. De eigenaar Gerard Hartgerink sleutelde toen zelf nog. Grenzen op het gebied van service verlenen kende hij niet, dag en nacht stond hij klaar voor zijn klanten. Die servicegerichtheid is al 45 jaar lang de rode draad in de historie van Autobedrijf Hartgerink. Door de jaren heen is Autobedrijf Hartgerink uitgegroeid tot een dealerbedrijf met vier vestigingen, en een universeel schadeherstelbedrijf.

Personeel
Momenteel dragen we met zo’n 75 mensen de visie van Gerard Hartgerink verder uit: Als Hartgerink Team willen we onze klanten van dienst zijn in een gemoedelijke sfeer met een vakkundig advies en de allerbeste service. Dat is waar we als Hartgerink Team voor staan.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Car Dealers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Opel Hartgerink Autobedrijf BV in Aalsvoort 1, Lochem Gelderland 7241 MA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Onderhoud diensten in Lochem Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Lochem Onderhoud per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Lochem Gelderland, 7241 MA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815129]