Bouwbedrijf W. Heij BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kauwenhoven 88 , 6741 PW Lunteren, Gelderland
Ede, Gelderse Vallei

E-mail

Over Bouwbedrijf W. Heij BV


Bouwbedrijf W. Heij B.V. is een bouwbedrijf dat zich in de loop der jaren heeft ontwikkeld tot een gerespecteerde en vakkundige onderneming.
Wij zijn gespecialiseerd in de woning- en utiliteitsbouw, projectontwikkeling, onderhoud en renovatie van woningen en bedrijfspanden. Kwaliteit en een eerlijke prijs staan bij ons hoog in het vaandel.

Als lid van de Stichting BouwGarant kunnen wij de opdrachtgever deze kwaliteit en bouwzekerheid bieden. Bij het afsluiten van een verbouwgarantie bent u tevens gewaarborgd van financiële zekerheid

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Construction Manager

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Bouwbedrijf W. Heij BV in Kauwenhoven 88, Lunteren Gelderland 6741 PW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Lunteren Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Lunteren Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Lunteren Gelderland, 6741 PW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826578]