Folmer Hekwerken bestaat 12,5 jaar

Door: Folmer Hekwerken  26-05-2011
Trefwoorden: Paarden, Honden, Paard

 

Begin 2011 is het alweer 12,5 jaar geleden dat Elibart Folmer het bedrijf van Jan Dirk  Liefting (Liefting  Hekwerken) overnam.  Het begon in een kleine loods aan de Barneveldseweg     te Lunteren

Nu 12,5 jaar later staan er 5 vaste medewerkers op de loonlijst en werken ze vanuit het  in 2001 nieuw gebouwde pand op industrieterrein De Stroet  aan de Kauwenhoven 35 te Lunteren.

De afgelopen jaren heeft Elibart er bewust voor gekozen om “klein” te blijven om zo het persoonlijk contact met zijn klanten niet te verliezen. Hij werkt dan ook altijd nog gewoon mee met de jongens.

Zijn drie belangrijkste elementen in de bedrijfsvoering zijn betaalbare kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid.  Maar ook plezier in het werk en oprechte belangstelling voor de klanten en zijn personeel.

Samen met zijn personeel heeft Elibart al een klein feestje gevierd.

We hebben een heel hecht team. Er is wederzijds respect en betrokkenheid. Zo weet ik wat mijn personeel bezig houd, zowel zakelijk als privé. Ik ben  trots op mijn medewerkers en wil ze dan ook allemaal bedanken voor het samen bereiken van dit jubileum.

Hierbij wil ik ook graag onze klanten bedanken, want zonder onze klanten zouden we niet zover gekomen zijn. Met veel van hen heb ik de afgelopen jaren een goede band opgebouwd.

Tevens wil ik graag mijn leveranciers bedanken, omdat ze altijd voor ons klaar staan.

Folmer is producent en leverancier van paardenstallen, hondenkennels en exclusief sierhekwerk. Deze producten worden geheel in eigen werkplaats vervaardigd van eerste klas staal, hierdoor is het mogelijk op maat van de klant te produceren zodat ook afwijkende maten mogelijk zijn.

In het ruime pand op het bedrijventerrein De Stroet zijn standaard paardenboxen en kennelpanelen voorradig. Verder biedt het een groot assortiment sierhekwerken van klassiek tot modern, zoals inrijpoorten, eventueel met automatische bediening, schuifpoorten en looppoorten.
Accessoires zoals intercom, lantaarns, brievenbussen en tuinornamenten behoren ook tot de mogelijkheden.

Folmer Hekwerken

Kauwenhoven 35

6741 PW  Lunteren

Tel.0318-482619

Trefwoorden: Afrastering, Autokooi, Balkonhekwerk, Gaashekwerk, Hekken, Hekwerk, Hekwerken, Honden, Hondenkennel, Looppoort, Paard, Paarden, Paardenbox, Paardenboxen, Paardenstal, Poorten, Schoorsteenkappen, Schuifpoort, Sierhekken, Sierhekwerk, Sierpoort