Handstand handschoenen introduceert nieuwe handschoen.

Door: Handstand Handschoenen  05-10-2007

Nieuwe Soft Touch handschoen breed inzetbaar

Handstand handschoenen importeur van Soft Touch werkhandschoenen introduceert
het nieuwste model vanuit Scandinavië daar waar Soft Touch vandaan komt.
De Maxiflex ADF kenmerkt zich door een zeer hoge vinger gevoeligheid en zijn zwarte kleur waardoor hij overal inzetbaar is.

Door de slimme combinatie van nylon en polyurthaan is deze handschoen ideaal voor werkzaamheden waarbij een hoog draagcomfort en precisie vereist zijn. Het nylon is licht van gewicht en zorgt voor een perfecte pasvorm. De handschoen sluit als een tweede huid aan op de hand. Omdat nylon pluis en stofvrij is, is deze handschoen breed inzetbaar. De polyurthaan coating verhoogt de slijtage weerstand en helpt voorkomen dat de handschoen scheurt.

De Maxilex ADF is bedoeld voor gebruik in situaties waarbij producten schoon en vingerafdrukvrij moeten blijven. Hierbij kan gedacht worden aan eletronica, fruitsortering, schoonmaakbranche en kwaliteitscontroles. Behalve in deze relatief schone omgevingen kan de handschoen ook worden ingezet in meer
vervuilde omstandigheden zoals de auto-industrie, industriele assemblage, verwerking van vethoudende producten en de transportsector. Dankzij de zwarte kleur blijft de handschoen er langer representatief uitzien en zal de drager minder snel naar een nieuw paar handschoen grijpen.