Klussenier Erik van Huigenbos

Afdrukken

Is Klussenier Erik van Huigenbos incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Konijnenlaan 12 , 6741 RG Lunteren, Gelderland
Ede, Gelderse Vallei

Geen telemarketers alstublieft


E-mail

Over Klussenier Erik van Huigenbos

Klussenier Erik van Huigenbos is een klusbedrijf voor allerhande grote en kleine klussen in en rondom het huis. U kunt bij mij terecht voor veel klussen Een greep uit de mogelijkheden: aanbouw- en verbouwklussen, veranda's, het plaatsen van keukens, badkamers, timmerwerk, tegelwerk, metselwerk, etc.

Naast een professionele uitvoering van de werkzaamheden, denk ik graag met u mee. De kroon op mijn werk is een klant die tevreden is over hetgeen ik met mijn eigen handen heb afgeleverd. Na jarenlang bij een aannemer te hebben gewerkt, ben ik u nu graag met mijn eigen klusbedrijf van dienst.

Bent u op zoek naar een klusser die graag vakwerk levert en staat voor vertrouwd bouwen, aarzelt u dan niet om contact met mij op te nemen voor meer informatie of een vrijblijvende offerte via e-mail: erikvanhuigenbos@klussenier.nl of via telefoonnummer: 06-10183411.

Graag tot ziens!

Kaart

Is Klussenier Erik van Huigenbos in Konijnenlaan 12, Lunteren Gelderland 6741 RG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Gratis Offerte diensten in Lunteren Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Lunteren Gratis Offerte per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Lunteren Gelderland, 6741 RG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3793619]