Veldjesgraaf Hoveniersbedrijf C

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Bisschopweg 17 A , 6741 LC Lunteren, Gelderland
Ede, Gelderse Vallei

E-mail

Over Veldjesgraaf Hoveniersbedrijf C

Wij houden ons bezig met alles wat met groenvoorziening en tuinen te maken heeft. Al jarenlang leveren wij vakwerk met passie, waarbij rust, ruimte en respect voor de natuur hoog in ons vaandel staan.

Als hovenier zijn wij tuinspecialist in alles wat tuinen betreft: van tuinontwerp tot tuinonderhoud. Wij werken voornamelijk in de regio Ede, Lunteren, Veenendaal en Wageningen, maar natuurlijk ook daarbuiten.

Bij ons is veel mogelijk, van tuinontwerp tot tuinaanleg, van renovatie tot periodiek tuinonderhoud. Ongeacht de grootte van uw perceel zijn wij u graag van dienst met het realiseren van al uw wensen!
Voor grootgrondbezitters hebben wij een speciaal hoveniersconcept ontwikkeld, waarbij we geheel of gedeeltelijk het onderhoud van uw landgoed uit handen nemen.
En voor de paardenliefhebbers onder u: we hebben alle expertise in huis voor aanleg en onderhoud van paardenbakken, paddocks en veilige, diervriendelijke afrasteringen!

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Financiering

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Gardeners

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Lunteren Gelderland

Is Veldjesgraaf Hoveniersbedrijf C in Bisschopweg 17 A, Lunteren Gelderland 6741 LC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Lunteren Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Lunteren Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Lunteren Gelderland, 6741 LC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825279]