Container Service Nijmegen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: de Geer 11 , 6627 BD Maasbommel, Gelderland
Maas- en Waal, West Maas en Waal

E-mail

Over Container Service Nijmegen

U kunt bij ons terecht voor het afvoeren de meeste afvalstromen. Een kleine verbouwing in of om het huis? Dan is een BigBag van 1m3 veelal voldoende, voor grotere verbouwingen of renovaties in en om het huis bieden wij containers van 3, 6 en 9 m3.

Ook voor het ontruimen van een woning of bedrijfspand kunt u bij ons terecht. De inventaris wordt milieuvriendelijk afgevoerd en het pand wordt klaar voor oplevering bezemschoon opgeleverd.

Bestellen gaat eenvoudig door de bestelprocedure op de website (www.containerservicenijmegen.nl) te volgen of door te bellen met 0487 - 57 0909, onze planner spreekt dan direct met u een aflevertijdstip af.

Betalen gaat veilig en gemakkelijk, via pin of contant bij de chauffeur tijdens aflevering. Bij bestelling via internet is vooraf betalen via een bankoverschrijving ook mogelijk.

Container Service Nijmegen staat garant voor een goede en snelle service!

Openingstijden

Ma - Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Container Service Nijmegen in de Geer 11, Maasbommel Gelderland 6627 BD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Maasbommel Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Maasbommel Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Maasbommel Gelderland, 6627 BD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5226509]