Maduro vertrekt bij Ajax

Maduro vertrekt bij Ajax van Krediet Overlsuiten

Door: Krediet Overlsuiten  11-01-2008
Trefwoorden: Website, Internet, Marketing

Maduro vertrekt bij Ajax

AMSTERDAM - Hedwiges Maduro vertrekt aan het einde van het seizoen bij Ajax. De 22-jarige middenvelder sluit zelfs niet uit dat hij deze maand nog bij een andere club aan de slag gaat.
Maduro ziet geen toekomst meer in Amsterdam omdat de leiding van Ajax een aanbieding voor een nieuw contract heeft ingetrokken. Technisch directeur Martin van Geel nam dit besluit omdat de international in december nog niet kon zeggen of hij zijn aan het einde van het seizoen aflopende verbintenis wil verlengen.„Ik was er nog niet uit”, stelt Maduro. "Ajax heeft vervolgens de aanbieding ingetrokken, dus ik heb weinig keus meer. Ik ga weg bij Ajax. Dat doet pijn, want Ajax is en zal altijd mijn club blijven. Ik zal dan ook niet bij een andere Nederlandse club gaan voetballen. Ik vertrek naar het buitenland. Ik hoop dat het Spanje of Italië wordt.”Maduro twijfelde over zijn toekomst bij Ajax omdat hij niet het volle vertrouwen van de clubleiding genoot. „Helaas klopte mijn gevoel. Een nieuwe trainer kan mij denk ik ook niet meer op andere gedachten brengen. Andere mensen bij Ajax zien het niet in mij zitten”, verklaarde Maduro.De middenvelder sluit niet uit dat hij Ajax nog deze maand verlaat. „Het is voor mij belangrijk dat ik blijf voetballen. Ik wil met Oranje naar het EK. Ik steek in een goede vorm en denk zelfs dat ik het beste half jaar uit mijn loopbaan achter de rug heb. Het liefst vertrek ik bij Ajax met de landstitel. Maar misschien wil de club deze maand nog een beetje geld aan mij verdienen. Ik weet het niet.”

 


krediet oversluiten

Trefwoorden: Geld, Internet, Krediet, Kredieten, Leen, Lenen, Lening, Leningen, Marketing, Online, Site, Sites, Website, Websites