Stivoro kiest voor 1e maal beste stopondersteuner van Nederland

Stivoro kiest voor 1e maal beste stopondersteuner van Nederland van Eracare

Door: Eracare  10-09-2008
Trefwoorden: Stoppen Met Roken, Auriculo, Eracare

Arno Vloet uit het Brabantse St. Hubert is door Stivoro gekozen tot beste stopondersteuner van Nederland. Hij runt in het Gelderse Malden samen met zijn vrouw al bijna vijf jaar de praktijk eraCare en heeft zich als natuurgeneeskundig therapeut gespecialiseerd in het stoppen met roken.

Voor de Award van Stopondersteuner van het jaar komen alle professionele hulpverleners in aanmerking die op een bijzondere manier rokers hebben geholpen bij hun stoppogingen. Dat kunnen zijn: de huisarts, de apotheker, de stoppen-met-rokentrainer, de telefonische coach, de doktersassistent, de verpleegkundige, de gedragstherapeut, de acupuncturist enzovoort.
De jury van Stivoro ontving een overweldigende hoeveelheid nominaties voor de heer Vloet. Hieruit kwam vooral naar voren dat hij een man is die vol enthousiasme en met heel veel menselijkheid en humor iedereen op een persoonlijke manier helpt en vooral motiveert. Zonder dwang en met tomeloze energie staat hij altijd klaar om iemand door een moeilijk moment heen te helpen.

The European Smoke Free Award is in het leven geroepen door het European Network of Quitlines (ENQ). Dit is een samenwerking van landelijke organisaties voor tabakspreventie en stopondersteuning. Deze Award bestaat in Engeland al geruime tijd en wordt dit jaar in Nederland voor het eerst uitgereikt, tegelijk met een Award voor ‘stopper van het jaar’ en ‘beleidsmaker van het jaar’. Op 16 september kwam een delegatie van Stivoro naar eraCare in Malden om de heer Vloet de Award te overhandigen.

Meer informatie kunt u vinden op www.eracare.nl of www.stivoro.nl.

Trefwoorden: Auriculo, Eracare, Stoppen Met Roken, Stoppenmetroken,