G van der Wielen Elektro

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kerkweg 26 , 6581 AW Malden, Gelderland
Heumen, Maas- en Waal

E-mail

Over G van der Wielen Elektro

G.van der Wielen Elektro is een elektrotechnisch installatiebedrijf dat gevestigd is te Malden en altijd herkenbaar is aan de lichtgrijze auto's en bus met daarop ons logo met de rode ballen.

Wij verzorgen al méér dan 40 jaar elektrotechnische installaties (renovaties en nieuwbouw) zowel bij u thuis als ook bij uw bedrijf en ook voor verlichting, verlichtingsplannen/ontwerpen, storingen en onderhoud kunt u bij G. van der Wielen Elektro terecht.

G. van der Wielen Elektro gaat met u in gesprek en geeft advies waar u het nodig heeft. Graag overleggen wij, geheel vrijblijvend, wat uw wensen zijn zodat, als we tot actie overgaan, er ook achteraf geen problemen kunnen ontstaan door onduidelijkheden en beide partijen weten waar ze aan toe zijn.

Denkt u ook misschien aan het leveren en plaatsen van meterkasten, rookmelders, het aanleggen van UTP/CAI kabels met toebehoren, noodverlichting en Domotica. Ook slaan wij aardpennen om uw woning van aarde te voorzien.

Voor al uw overige vragen vinden we vast wel een oplossing.

Onze werkzaamheden richten zich op:

Licht- en krachtinstallaties
Verlichtingsarmaturen
Data-netwerken en bekabeling
Mechanische ventilatie
Geluid-/oproepinstallaties
Camerabewakingssystemen
Telefooninstallaties
Intercominstallaties
Noodverlichtingsinstallaties
Bliksem-/overspanning afleider installaties
Onderhoudswerkzaamheden

Door onze jarenlange ervaring, kennis en ons sleutelwoord 'persoonlijke service' zijn wij voor u de aangewezen partner om al uw elektrotechnische installaties door ons te laten aanleggen en onderhouden.

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/G-van-der-Wielen-Elektro/1567912296791039

Categorieën: Electricians

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is G van der Wielen Elektro in Kerkweg 26, Malden Gelderland 6581 AW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Malden Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Malden Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Malden Gelderland, 6581 AW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821388]