Gemeente Heumen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kerkplein 6 , 6581 AC Malden, Gelderland
Heumen, Maas- en Waal

E-mail - Geen ingevoerd

Over Gemeente Heumen

Kijk voor openingstijden op www.heumen.nl

De gemeente Heumen is in zijn huidige omvang tamelijk jong. In 1980 werden de toenmalige gemeenten Overasselt (Overasselt, Nederasselt en Balgoy) en Heumen (Heumen, Malden en een deel van Molenhoek) samengevoegd tot de ene die we nu kennen. Dat samengaan omvatte het hele grondgebied behalve Balgoy dat naar Wijchen overging. Heumen bestaat nu van west naar oost uit de dorpen Nederasselt, Overasselt, Heumen (incl. het vroegere deel van Molenhoek) en Malden. Malden is verreweg de grootste van die kernen, een gevolg van de gunstige ligging ten opzichte van Nijmegen en de Rijksweg vanaf die stad naar Venlo. Daardoor verloor het dorp Heumen aan het begin van de eeuw zijn leidende rol ten noorden.

Openingstijden

Ma - Zo
24 uur open

Featured Message

Neem vandaag contact op

28-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Government

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Malden Gelderland

Is Gemeente Heumen in Kerkplein 6, Malden Gelderland 6581 AC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Recreatie diensten in Malden Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Malden Recreatie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Malden Gelderland, 6581 AC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822921]