Janneke Borghans Praktijk voor Craniosacraal Therapie

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Vang 8 , 6581 DR Malden, Gelderland
Heumen, Maas- en Waal

E-mail

Over Janneke Borghans Praktijk voor Craniosacraal Therapie

Craniosacraal therapie is een andere aanpak van lichamelijke en psychische klachten, zoals hoofdpijn, rugpijn, migraine, naar ook dementie, burn out en spanningsklachten. Met Craniosacraal Therapie is de oorzaak van veel klachten te achterhalen. Tijdens de therapiesessies worden de klachten onderzocht en behandeld, waardoor deze in veel gevallen verdwijnen. Elk lichaam heeft een zelf genezend vermogen. Dit kan door diverse oorzaken verstoord zijn. In de Craniosacraal Therapie wordt dit zelf genezend vermogen aangesproken. Ik ondersteun en versterk dit vermogen, door middel van lichte manuele technieken, waardoor het proces in het lichaam weer in gang wordt gezet en beperkingen in de weefsels zich kunnen herstellen en er weer ruimte en ontspanning komt.

Openingstijden

Ma
-
Di
-
Wo
-
Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/PraktijkvoorCranioJannekeBorghans/
Twitter: https://twitter.com/jannekeborghans

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Janneke Borghans Praktijk voor Craniosacraal Therapie in De Vang 8, Malden Gelderland 6581 DR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Malden Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Malden Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Malden Gelderland, 6581 DR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822277]