Kees Oostindie Culinaire Dienstverlening

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Rijksweg 131 , 6581 EH Malden, Gelderland
Heumen, Maas- en Waal

E-mail

Over Kees Oostindie Culinaire Dienstverlening

Ik kook en werk graag voor mensen die het leuk vinden om lekker en goed te eten in een stijlvolle ambiance. Voor elke gelegenheid maak ik een tongstrelend diner, passend buffet of bijzondere hapjes. Bij u thuis, op de zaak of op een andere locatie. Niet alleen in onze vestigingsregio Arnhem - Nijmegen, maar overal in heel Nederland.

Het menu voor uw diner, buffet, of walking dinner, of de hapjes voor uw feest stel ik altijd in nauw overleg met u samen. Uw smaak telt. Ik bied u een ruime keuze uit seizoensgerechten en gerechten uit de internationale keuken. Aan bijzondere wensen voldoe ik graag. Mijn recepten komen uit de hele wereld, maar ik schroom niet persoonlijke en verrassende accenten te leggen. De ingrediënten die ik gebruik zijn zonder uitzondering vers en van hoge kwaliteit.

Walking Dinner
Steeds meer klanten bestellen bij mij een 'walking dinner'. Leuk en ontspannen, zeggen de klanten die het hebben meegemaakt. Uw gasten lopen niet langs een buffet, maar wij serveren in een rustig tempo al rondlopend tussen uw converserende gasten een diner in de vorm van feestelijke en hanteerbare gerechtjes. De gerechten worden deels ter plekke bereid, achter de schermen als u wilt, of live onder de ogen van uw gasten!

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Caterers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Kees Oostindie Culinaire Dienstverlening in Rijksweg 131, Malden Gelderland 6581 EH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Malden Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Malden Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Malden Gelderland, 6581 EH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819140]