Problematische ontslagsituaties scoren hoog!

Door: Simon Stoltz  20-08-2008
Trefwoorden: Ontslag, Vaststellingsovereenkomst, Sociale Problemen

De meeste zoektermen op de Weblogs http://hradviseur.wordpress.com  en http://ingrijpen.wordpress.com zijn gericht op problematische ontslagsituaties.

In de afgelopen drie maanden is 25% van alle bezoeken op deze weblogs gericht op de vaststellingovereenkomst bij ontbinding arbeidsrelaties; ziekteverzuim en ontslag; en, (alcohol)verslaving en ontslag.

Dit betekent dat in die korte tijd enkele honderden bezoekers op zoek zijn geweest naar antwoorden of oplossingen rond deze onderwerpen. Omdat de bezoeken aan de weblogs anoniem zijn, is de verhouding tussen bezoekende werkgevers en werknemers niet vast te stellen. Desondanks zijn dit aansprekende cijfers.

Uit andere publicaties, in onder andere MKBservicedesk.nl en het Financieel Dagblad, blijkt dat zo´n 16% van de ondernemers in het MKB daadwerkelijk via internet naar oplossingen zoekt in juridische kwesties, zoals problematische ontslagsituaties dat zijn.

De reden dat zoveel ondernemers het internet kiezen als zoekmiddel voor mogelijke oplossingen komt voort uit het feit dat meer dan 50% van de MKB ondernemers advocaten en juristen te duur vindt.

Coadin biedt deze ondernemers nu de helpende hand door Simon Stoltz in te zetten als dé specialist in juridische kwesties rond arbeidsrelaties en begeleider van complex ziekteverzuim dat voortkomt uit privé-problemen, sociale problemen, (alcohol)verslaving of conflicten op het werk.

Niet alleen de hoge kwaliteit maakt deze dienstverlening door Coadin erg interessant. Het directe financiële voordeel, dat al snel oploopt tot bedragen variërend van enkele tientallen euro´s tot soms wel enkele honderden euro´s per uur, is welkome ondersteuning voor ondernemers in het MKB.

Voor meer informatie gaat u naar: www.coadin.nl/page1.html


Trefwoorden: Advocaten En Juristen Zijn Te Duur, Begeleider Van Complex Ziekteverzuim, Direct Financieel Voordeel, Juridische Kwesties, Mkb Ondernemers, Ontslag, Ontslagsituaties, Problematische Arbeidsrelaties, Problematische Ontslagsituaties, Sociale Problemen, Specialist In Juridische Kwesties Rond Arbeidsrelaties, Vaststellingsovereenkomst, Vaststellingsovereenkomst Bij Einde Dienstverband, Vaststellingsovereenkomst Bij Ontbinding Arbeidsrelatie, Ziekteverzuim Door Privé-problemen, Ziekteverzuim En Ontslag,