Venhorst & Zn Plantencentrum Berkenhof Louis

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Julianaweg 21 , 7078 AR Megchelen, Gelderland
De Achterhoek, Oude IJsselstreek

E-mail

Over Venhorst & Zn Plantencentrum Berkenhof Louis

Kwekerij Louis Venhorst & Zn. is gelegen in een landelijke omgeving in de Achterhoek (gemeente Oude IJsselstreek), dichtbij de Duitse grens. Het bedrijf is al tientallen jaren actief in het kweken van tuinplanten. Op een oppervlakte van enkele hectaren (zowel binnen als buiten) hebben we voor u een zeer uitgebreid sortiment heesters, coniferen, laan- en vruchtbomen, haagplanten, vaste planten, klimplanten, Rhododendron, Azalea, rozen, perkplanten en mediterrane planten/kuipplanten.

Louis Venhorst & Zn. B.V. is een typisch familiebedrijf dat in de loop van de jaren in de verre omgeving een begrip is geworden.
Naast de kweek van een ruim sortiment bomen en planten houdt het bedrijf zich bezig met de verkoop ervan aan particulieren in onder andere Nederland en Duitsland. Uniek is het grote aantal soorten in zowel container als vollegrond. Daarnaast wordt het bestaande sortiment regelmatig aangevuld met seizoensartikelen, zoals bijvoorbeeld perkgoed (eenjarige planten).

Op het bedrijf staan kassen met daarin voornamelijk tuinplanten en kuip- en terrasplanten. Tevens worden deze kassen in de wintermaanden gebruikt voor het overwinteren van containerplanten. Eenmaal per jaar wordt de kwekerij voorzien van een groot aantal palmen die rechtstreeks uit Italië komen. Dit geeft het bedrijf een exotisch tintje.

De gemoedelijkheid staat bij Louis Venhorst & Zn. B.V. hoog in het vaandel. U kunt dan ook in alle rust en geheel vrijblijvend rondlopen op het bedrijf. Mocht u behoefte hebben aan persoonlijk advies of extra informatie, dan kunt u altijd bij één van de verkopers terecht. Zij zullen u, voor zover mogelijk, helpen en persoonlijk begeleiden bij het beantwoorden van uw vragen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Florists

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Venhorst & Zn Plantencentrum Berkenhof Louis in Julianaweg 21, Megchelen Gelderland 7078 AR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Megchelen Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Megchelen Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Megchelen Gelderland, 7078 AR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817425]