Credit Tools verkrijgt de status "Microsoft Certified Partner"

Credit Tools verkrijgt de status "Microsoft Certified Partner" van Credit Tools

Door: Credit Tools  09-10-2007


Een trotse Peter Denissen, bij Credit Tools verantwoordelijk voor het certificeringproces, vertelt: "Dit is niet alleen maar een erkenning voor bewezen vakmanschap en kennis van onze medewerkers, maar veel belangrijker nog: deze status geeft ons directe toegang tot de ondersteuning en know-how van Microsoft waardoor wij weer in staat gesteld worden onze klanten nog beter te ondersteunen en waardoor wij nog sneller kunnen anticiperen op nieuwe ontwikkelingen die nog in de pipeline van Microsoft zitten. Zo kunnen wij nu terugvallen op een wereldwijd team van Microsoft experts".

Pim van der Hagen, directeur van Credit Tools, noemt het verkrijgen van het Microsoft Partnership een belangrijke mijlpaal in de uitvoering van de bedrijfsstrategie voor de komende jaren. "Credit Tools heeft een sterke marktpositie in het midden- en grootbedrijf. Door de modulaire en flexibele opbouw van onze software bieden wij de mogelijkheid om voor iedere branche een optimale oplossing te bieden. Naast de mogelijkheid om een Escrow overeenkomst te sluiten, biedt het Microsoft Certified Partnership onze klanten een extra aanvullende garantie voor kwaliteit en betrouwbaarheid."

Allison Watson, corporate vice president Worldwide Partner Group, Microsoft Corp zegt: "Klanten zoeken partnerbedrijven die in staat zijn de kloof tussen zakelijke eisen en technologische mogelijkheden te dichten. Zij moeten kunnen vertrouwen op een partij die op kan treden als expert en adviseur voor hun strategische lange termijn plannen. Microsoft Certified Partners beschikken over gecertificeerde expertise en directe training en ondersteuning van Microsoft, en kunnen daardoor een positieve klantervaring bewerkstelligen met onze technologieën. Wij kennen dus daarom Credit Tools de Microsoft Certified Partner-status toe vanwege haar expertise in het realiseren van klanttevredenheid met onze producten en technologie."

Deze bijzondere gebeurtenis zal met klanten en relaties op de aanstaande credit management beurs Credit Expo op 30 oktober en 1 november in de EXPO XXI Amsterdam op passende wijze gevierd gaan worden.

Over Credit Tools B.V.: Credit Tools biedt toonaangevende en betrouwbare software- en internetoplossingen welke zich richten op het automatiseren, integreren en ondersteunen van alle processen die een raakvlak hebben met credit- en riskmanagement. Onze software wordt dagelijks gebruikt door ruim 150 bedrijven met meer dan 1200 eindgebruikers in diverse landen. Credit Tools is sterk vertegenwoordigd in het grootbedrijf binnen diverse branches, waaronder de verzekeringsbranche, energiesector, automotive en fashion. Daarnaast ontwikkelt Credit Tools software voor de incassobranche en gerechtsdeurwaarders.

Nadere informatie omtrent dit bericht:
Telefonisch: Hans Pragt via 0345-585 633
Website: http://www.credittools.nl
Pers: http://www.credittools.nl/pers_media.php
Email: news@credittools.nl