Batist Administraties

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Industrieweg 9 , 7161 BX Neede, Gelderland
Berkelland, De Achterhoek

E-mail

Over Batist Administraties

Wij zijn een administratiekantoor gevestigd op het industrieterrein in Neede. Voor bedrijven verzorgen wij de complete boekhouding van A tot Z namelijk van het coderen en inboeken tot samenstellen van jaarrekeningen, verzorgen van loonadministraties tot doorgeven van loonopgaven aan Belastingdienst en pensioenfonds, verzorgen van belastingaangiften zoals omzetbelasting, loonheffingen, inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en dividendaangifte, het geven van (fiscaal) advies en alle benodigde adviezen. Ook begeleiden wij startende ondernemers met het ordelijk sorteren en bijhouden van hun boekhouding / administratie. Ook kunnen klanten zelf hun boekhouding coderen en inboeken welke wij dan periodiek controleren. Wij werken met de volgende software: SnelStart (boekhouding), Microloon (salarisadministratie), Primaccount - Unit4 Fiscaal Gemaak (inkomsten- en vennootschapsbelasting) en CaseWare (rapportgenerator). Dit zijn softwarepakket die hun sporen ruimschoots verdiend hebben en gebruiksvriendelijk zijn. Wij spreken duidelijke en begrijpbare taal voor klanten en leggen alles graag nogmaals uit indien het niet duidelijk is. Ook krijgt u een gespecificeerde factuur inclusief een overzicht van gewerkte uren. Nieuwsgierig geworden wat Batist Administraties voor u kan betekenen neem dan gerust contact met ons op. Een kennismakingsgesprek is gratis. De koffie staat klaar.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Batist-Administraties-862432440545301/

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Batist Administraties in Industrieweg 9, Neede Gelderland 7161 BX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Neede Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Neede Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Neede Gelderland, 7161 BX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822441]