Bolster Kiezenbrink BV Bouwbedrijf

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Esweg 1 B , 7161 RA Neede, Gelderland
Berkelland, De Achterhoek

E-mail

Over Bolster Kiezenbrink BV Bouwbedrijf

Bouwbedrijf Bolster Kiezenbrink in Neede is een regionaal werkend bouwbedrijf, met al meer dan 90 jaar de slogan "bouwen is vertrouwen"

Bij Bouwbedrijf Bolster Kiezenbrink b.v. staat kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel en daaraan wordt voortdurend aandacht besteed.

Bouwbedrijf Bolster Kiezenbrink b.v. werkt met een team van medewerkers die flexibel en vakbekwaam inzetbaar zijn voor de uitvoering van diverse bouwprojecten.

Door ons ruime netwerk van contacten kunnen wij een snelle en gedegen service bieden en kunnen wij ons goed presenteren op het gebied van nieuwbouw, verbouw, utiliteitsbouw, renovatie en onderhoud.

Sinds eind 2011 zijn Bouwbedrijf Bolster b.v. en Bouwbedrijf Kiezenbrink b.v. samengevoegd en is de naam gewijzigd in Bouwbedrijf Bolster Kiezenbrink BV.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Bolster-Kiezenbrink-BV-Bouwbedrijf/971627056235070

Categorieën: Construction Manager

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Neede Gelderland

Is Bolster Kiezenbrink BV Bouwbedrijf in Esweg 1 B, Neede Gelderland 7161 RA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Onderhoud diensten in Neede Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Neede Onderhoud per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Neede Gelderland, 7161 RA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3679521]