Tegelzetbedrijf Asschert Wonen en Projecten

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Parallelweg 25 , 7161 AE Neede, Gelderland
Berkelland, De Achterhoek

E-mail - Geen ingevoerd

Over Tegelzetbedrijf Asschert Wonen en Projecten

Tegels, natuursteen, sanitair, wellness. Voor iedereen aantrekkelijk.

Asschert in Neede is een begrip in de regio. Niet voor niets een naam die uitgesproken wordt met aanleg van de mooiste badkamers tegen een scherpe prijs. In 35 jaar heeft dit bedrijf bewezen waar ze goed in is. Bij Asschert in Neede komen tegels van toonaangevende producenten uit o. a. Italië, Spanje, Duitsland en Nederland rechtstreeks bijeen. Asschert is thuis op de tegelmarkt, kent de voor- en nadelen en dat werkt in uw voordeel.

Asschert is gespecialiseerd in natuursteen. U vindt bij ons dan ook een zeer uitgebreid aanbod soorten, kleuren en kwaliteiten. In onze showroom laten we u de mogelijkheden zien. Om u nog beter the feel and touch van dit natuurproduct te geven, hebben we een flink aantal vloeren neergelegd. In onze showroom ervaart uzelf hoe mooi de combinatie is van natuursteen met meubilair en aankleding.

Asschert levert en installeert prachtige badkamermeubels van alle grote merken. Tijdens een adviesgesprek bij ons in Neede, tonen we u graag de mogelijkheden. En u zult merken, prachtig designsanitair hoeft niet altijd duur te zijn. Door creatief en efficient te combineren realiseren we samen uw droombadkamer.

Asschert is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van (infrarood) sauna's, stoomcabines, wirlpools, binnen- en buitenzwembaden op maat. We adviseren u graag en vrijblijvend over de mogelijkheden, wat het best past bij uw wensen en installatie en onderhoud.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Flooring

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Tegelzetbedrijf Asschert Wonen en Projecten in Parallelweg 25, Neede Gelderland 7161 AE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Neede Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Neede Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Neede Gelderland, 7161 AE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3708986]