Coveris Rigid Netherlands BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Watergoorweg 69 , 3861 MA Nijkerk gld, Gelderland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Coveris Rigid Netherlands BV

COVERIS RIGID is een toonaangevend bedrijf in de verpakkingsindustrie met vestigingen in 13 Europese landen, gespecialiseerd in het leveren van verpakkingsoplossingen.
Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van verpakkingen voor zowel de “Consumer Packaging” markt als ook de “Food Service” markt. Onze producten omvatten een grote verscheidenheid aan kunststof en papieren bekers, schalen, deksels, trays en gecoëxtrudeerde films voor food en non-food toepassingen.
Met in totaal 3.000 medewerkers en 19 fabrieken in Bulgarije, Finland, Frankrijk, Duitsland, Hongarije, Nederland, Polen, Roemenië, Servië, Spanje, Turkije en Oekraïne, is COVERIS RIGID een pan-Europese leverancier met een sterke focus op kosteneffectieve landen.

Onze geïntegreerde technologieën omvatten extrusie, thermovormen, spuitgieten en diverse decoratie methoden. Onze productie- en verkoopvestigingen dienen zowel lokale als internationale klanten.
Door innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten en betrouwbare dienstverlening geniet COVERIS RIGID een sterke reputatie bij haar klanten.

In bepaalde gebieden zijn wij marktleider – gebaseerd op onze mogelijkheden voor productontwikkeling, kwaliteit en service van ons productaanbod in combinatie met onze sterke merken DuoSmart® en DuoSkin®.

Onze ambitie is als verpakkingsspecialist een toegevoegde waarde te zijn voor onze klanten met behulp van kwalitatieve producten en bijbehorende service.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Box Supplies

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Coveris Rigid Netherlands BV in Watergoorweg 69, Nijkerk gld Gelderland 3861 MA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Nijkerk gld Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nijkerk gld Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nijkerk gld Gelderland, 3861 MA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826267]