Fysiotherapie De Nije Veste

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Oranjelaan 104 , 3862 CX Nijkerk gld, Gelderland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Fysiotherapie De Nije Veste

De praktijk Fysiotherapie De Nije Veste is gevestigd op de 2e verdieping van Gezondheidscentrum De Nije Veste in Nijkerk. In het gezondheidscentrum hebben we de beschikking over 8 ruime behandelkamers en twee oefenzalen van respectievelijk 175 en 50 m2. Er zijn 2 kleedruimtes met douches aanwezig.

Binnen de praktijk zijn de volgende specialismen vertegenwoordigd: manuele therapie, bekkenfysiotherapie, oedeemfysiotherapie, geriatriefysiotherapie, kinderfysiotherapie en sportfysiotherapie. Ook is er een handtherapeute, en is er bijzondere aandacht voor fysiotherapie na een beroerte (CVA), bij de Ziekte van Parkinson en bij Claudicatio Intermittens (etalagebenen). Naast fysiotherapie verzorgen wij beweegprogramma’s voor Diabeteszorg, Overgewicht, Astma/COPD en Hart- en vaatziekten.

Naast fysiotherapie bieden wij FysioSport: tegen abonnementstarief sporten voor gezondheid en fitheid, onder de deskundige begeleiding van de fysiotherapeut.

De praktijk Fysiotherapie De Nije Veste heeft van verzekeraars het predicaat PlusPraktijk gekregen. Daarmee behoort de praktijk tot het topsegment van de fysiotherapie in Nederland.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-12-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Fysiotherapie-De-Nije-Veste/172363992904902
Twitter: https://twitter.com/FysioNijkerk

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysiotherapie De Nije Veste in Oranjelaan 104, Nijkerk gld Gelderland 3862 CX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Nijkerk gld Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nijkerk gld Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nijkerk gld Gelderland, 3862 CX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825990]